De officiële beelden van de Nike Dunk Low ‘Goldenrod’

Nike Dunk Low 'Goldenrod'

De officiële beelden van de Nike Dunk Low ‘Goldenrod’ zijn verschenen. Het kleurenschema lijkt erg op die van de Nike Dunk High ‘Varsity Maize’ die in 2020 is uitgekomen. Beiden hebben gele en zwarte kleuren op het bovenwerk.

Nike Dunk Low ‘Goldenrod’ | DD1391-004

De naam van deze colorway, ‘Goldenrod’, komt van de guldenroede. Dit is een wilde plant met gele bloemen. De plant kan gebruikt worden voor decoratie, maar je kan er ook thee van zetten. De gele kleur van de bloemen zien we terugkomen op het bovenwerk van deze Dunk Low.

De basis van het lederen bovenwerk is zwart. Hier overheen zitten gele overlays, een gele Swoosh en gele veters. Dit is dezelfde verdeling als bij de hogere ‘Varsity Maize’. De gele kleuren van beide colorways verschillen van elkaar.

De middenzool is wit waardoor het geel van de guldenroede er nog meer uitspringt. De buitenzool is geel. De branding op de hak is in het zwart.

De Nike Dunk Low ‘Goldenrod’ heeft nog geen releasedatum. Vind jij dit een tof paartje en wil geen één update over deze release missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

bekijk de releasekalender hier!

Nike Dunk Low 'Goldenrod'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van Nike
Nike Dunk Low 'Goldenrod'
Nike Dunk Low 'Goldenrod'
Nike Dunk Low 'Goldenrod'
Nike Dunk Low 'Goldenrod'
Nike Dunk Low 'Goldenrod'
Previous ArticleNext Article