De Fragment x Nike Dunk High ‘New York’ maakt een comeback

Fragment x Nike Dunk High 'New York'

Er zijn beelden opgedoken van een nieuwe Fragment x Nike Dunk High. Deze colorway is geïnspireerd op de stad die nooit slaapt, New York.

Eerder in 2021 zagen we deze samenwerking in een zwart met paars kleurenschema. Dit kleurenschema was geïnspireerd op Beijing. Deze colorway was onderdeel van Fragment’s City Pack uit 2010. New York kreeg ook een eigen Dunk High in dit pack.

Fragment x Nike Dunk High ‘New York’ | DJ0382-400

De nieuwe ‘New York’ colorway verschilt van de originele uit 2010. Het lederen bovenwerk bestaat uit twee kleuren, net als de Fragment x Nike Dunk High ‘Beijing’.

De basis van het bovenwerk is donkerblauw. De overlays en de Swoosh die hier overheen zitten zijn in het zwart. Dit kleurenschema is gebaseerd op de rechter Dunk High uit het City Pack. Wat een groot verschil is met de originele colorway is dat er geen wit op het bovenwerk zit.

Net als op de Dunk High ‘Beijing’ zit er een stijlcode op de witte middenzool van de sneaker. De buitenzool is zwart. Op de hiel zit het logo van Fragment. Bekijk de eerste beelden van dit model hier onder.

De Fragment x Nike Dunk High ‘New York’ heeft nog geen officiële releasedatum, maar volgens de geruchten kunnen we dit model in november 2021 verwachten. Wil jij dit paartje toevoegen aan jouw collectie? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

bekijk de releasekalender hier!

Fragment Design X Nike Dunk High 'New York' - 2021

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van Modern Notoriety
Fragment x Nike Dunk High 'New York
Fragment x Nike Dunk High 'New York
Previous ArticleNext Article