Koop nu de eerste Sneakerjagers Merch collectie 🔥

De eerste merch van Sneakerjagers is nu verkrijgbaar. In deze collectie zitten een aantal toffe kledingitems, waaronder twee t-shirts en twee hoodies. Alle producten zijn in maat S tot XXL te verkrijgen. Ook zijn er toffe accessoires te vinden. Verder krijg je nu ook GRATIS verzending en een GRATIS Sneakerjagers sleutelhanger bij elke bestelling. Wees er snel bij want OP = OP. Scroll snel verder voor meer informatie over de producten of klik meteen op de knop hieronder, om de collectie direct te shoppen.

Sneakerjagers Merch kledingitems

Sneakerjagers Merch

De Sneakerjagers t-shirts zijn beschikbaar in twee verschillende kleuren. Het zwarte shirt bevat het Sneakerjagers logo, dat groot is afgebeeld in het midden. Het logo heeft een felle mintgroene omlijning gekregen met witte letters.

Het andere shirt is wit en heeft een subtiel roze SJ logo, bij de borst. Beide shirts zijn gemaakt van 100% katoen, waardoor ze lekker zacht aanvoelen.

De t-shirts hebben een prijs van €29,95 per stuk. Klik op één van de afbeeldingen om jouw favoriet te shoppen.

sneakerjager hoodie
Sneakerjagers Merch

Ook zijn er Sneakerjagers hoodies te koop en ze zijn verkrijgbaar in twee kleuren. De eerste colorway is zwart met het logo in het wit en roze. De trui heeft ook een capuchon en is hierdoor extra comfortabel.

De tweede colorway is deze grijze variant. Ook hier is het Sneakerjagers logo groot afgebeeld in het midden, maar dit keer zijn de letters klassiek zwart en wit gehouden.

De hoodies zijn €69,95 per stuk. Klik op de afbeelding om de Sneakerjagers hoodie te scoren.

grey hoodie sneakers

De Sneakerjagers Water Bottle

Eén van onze nieuwste items is deze herbruikbare waterfles van Sneakerjagers. Met de bottle zorg je ervoor dat je in stijl gehydrateerd blijft. De fles is ideaal om mee te nemen in je tas, door de handige dopafsluiting lekt de fles niet. De fles heeft een heldere blauwe tint gekregen en bevat wederom het SJ logo.

sneakerjagers bottle
blue water bottle

Sneakerjagers Merch | mokken

Tot slot zijn er ook twee Sneakerjagers mokken te verkrijgen. De eerste variant is de OG Sneakerjagers Mok, die het klassieke SJ logo bevat zowel aan de voor- als achterkant. De andere mok bevat het logo van jouw favoriete show: de Grote Tim & Tom Sneaker Show Mok.

De mokken hebben een prijs van €14,50 per stuk. Klik op de afbeelding om jouw favoriet te shoppen.

Sneakerjagers Merch
de Grote Tim & Tom Sneaker Show

Krijg een GRATIS sleutelhanger!

Als verassing hebben we nog een leuke extra wanneer je een bestelling plaatst. Je krijgt namelijk gratis verzending bij elke order én je ontvangt ook nog eens een GRATIS sleutelhanger bij je aankoop! De sleutelhanger bevat het zwart-witte Sneakerjagers logo. De maat van de hanger is lekker groot, zodat je gemakkelijk je sleutelbos terug kan vinden in je tas. Je kunt de hanger natuurlijk ook gebruiken als accessoire voor je tas.

Sneakerjagers sleutelhanger
Images by Sneakerjagers

Bekijk nogmaals de gehele Sneakerjagers Merch via onderstaande knop, of klik op jouw favoriete item hierboven. Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneakernieuws? Volg ons op Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo ben je altijd up-to-date en mis je nooit een release!

Previous ArticleNext Article