Skip to content
Upcoming

De adidas x Ivy Park Rodeo collectie dropt op 19/08

11 augustus 2021 09:00
De adidas x Ivy Park Rodeo collectie dropt op 19/08

Beyoncé en adidas hebben al een aantal succesvolle samenwerkingen gehad. Na een succesvolle zwemkleding collectie en wintersport collectie, droppen de twee een collectie geïnspireerd op Rodeo. Met deze IVY PARK Rodeo collab, wordt de vaak vergeten geschiedenis van zwarte pioniers binnen de cowboy en cowgirl cultuur onder de aandacht gebracht. Bekijk hier de opvallende adidas x Ivy Park Rodeo collectie.

Ivy Park Rodeo

De campagnevideo van de collectie laat diversiteit zien. Zo komen er verschillende mensen, met verschillende maten en verschillende huidskleuren voor op de beelden. Bijzonder is dat de Emmy bekroonde acteur Glynn Turman en zijn kleindochter Melinda Siegel gevraagd zijn voor de campagne. In de onderstaande Instagram-post staat bij de beschrijving een korte biografie over de acteur. Turman is een ervaren ruiter en rodeokampioen en hij heeft deze kennis aan zijn familie doorgegeven, zoals bijvoorbeeld zijn kleindochter Melinda.

Ook zijn er andere grote namen terug te zien in de campagne. Zo zijn zanger en songwriter Snoh ​​Aalegra, countrystar Orville Peck en model Paloma Elsesser te zien in de foto’s en video’s. Beyoncé representeert ook haar hometown Houston, Texas met de collectie door de Houston-rappers Monaleo en Tobe Nwigwe met zijn vrouw Fat en zus Nell (The Originals) te laten bijdragen.

Rodeo kleding

De collectie bevat maar liefst 58 kledingstukken en 13 verschillende accessoires. De kleding is geïnspireerd op de rodeo, zo is er veel denim gebruikt zoals een denim bodysuit, een wijde broek met drukknopen en een denim trainingspak. Daarnaast zijn er kenmerkende cowboy silhouetten gebruikt, waaronder chaps en een heuptas. Ook zijn er bijpassende bandana’s en cowboy hoeden te zien op de foto’s.

Naast het denim blauw, is er ook een felblauwe kleur te zien op verschillende items. Daarnaast wordt de kleur lila gebruikt op bijvoorbeeld een sweatshirt en joggingsbroek om het donkere blauw af te wisselen.

adidas x Ivy Park Rodeo
ivy park

adidas x Ivy Park Rodeo | sneakers

Ook zullen er verschillende sneaker modellen droppen in de collectie. Zo zullen twee nieuwe kleurstellingen van de Ivy Park UltraBOOST sneaker releasen in de kleuren oranje en blauw. De schoenen zijn volledig bedekt in deze tinten. Daarnaast zal er ook een Forum Mid model droppen, die volledig grijs zal zijn. Verder dropt er een nieuw model, dat een opvallende chunky platform zool bevat. Ook voor deze sneaker zullen twee colorways releasen: in de kleuren wit en beige. Bij het witte design zijn de drie adidas’ strepen blauw gekleurd, bij de beige variant zijn de strepen wit gemaakt. Op de allerlaatste foto kun je goed zien hoe hoog de platform van de schoen is.

adidas x Ivy Park Rodeo
adidas sport shoes

platform sneakers
adidas x Ivy Park Rodeo
adidas foum

De adidas x Ivy Park Rodeo collectie is vanaf 19 augustus om 12:00 uur verkrijgbaar via de website van adidas en via geselecteerde winkels. Houd de Releasekalender in de gaten om de sneaker releases niet te missen.

Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op onze socials Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Download ook de Sneakerjagers app om nooit meer een release te missen.

queen b
Images by adidas