New Balance breidt hun ‘Made In England’ lijn uit met het 670 model in het grijs met blauw

New Balance 650 'Grey'

New Balance hecht veel waarde aan hun fabrieken in de Verenigde Staten en in Engeland. Om deze reden hebben ze twee lijnen genaamd ‘Made In USA’ en ‘Made In England’. De ‘Made in England’ lijn wordt uitgebreid met de New Balance 670 in het grijs met blauw.

New Balance 670 ‘Grey’ | M670BSG

Dit model van New Balance heeft een bovenwerk van verschillende materialen. Op het bovenwerk is gebruik gemaakt van mesh en van leer. Het mesh is donkergrijs, terwijl de lederen overlays lichtere tinten grijs zijn. De voering van dit paartje is wit.

De ‘N’ op de zijkant, de heeltab en de branding op de tong zijn in een blauwe kleur te zien. Op de tong wordt aangegeven dat dit paartje deel uitmaakt van de ‘Made In England’ collectie.

De witte middenzool is gemaakt met EVA-schuim. Dit zorgt voor een gecontroleerde schokdemping onder de voet tijdens het lopen. Onder de middenzool zit een zwarte rubberen buitenzool. Bekijk de beelden van deze sneaker hieronder.

De New Balance 670 ‘Grey’ dropt op zaterdag 14 augustus om 00:00 uur bij Asphaltgold voor €179,00. Wil jij dit paartje toevoegen aan jouw collectie? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app om deze release niet te missen.

bekijk de releasekalender hier!

New Balance M670BSG 'Grey'

M670BSG · Prijs vanaf €179,-

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van Asphaltgold
New Balance 670 'Grey'
New Balance 670 'Grey'
New Balance 670 'Grey'
Previous ArticleNext Article