Top 10 Bestsellers van Footpatrol

Footpatrol is één van de bekendste sneaker stores van Londen en hebben een breed aanbod van sneakers die niet in de gemiddelde etalage liggen! Daarom hebben wij een Footpatrol Bestsellers samengesteld.

De winkel werd geopend in 2002 en verhuisde in 2010 naar een vernieuwde locatie. De kern van Footpatrol is het leveren van de meest gewilde sneakers, kleding en accessoires uit de sneaker/streetwear wereld. Footpatrol is gevestigd in het hart van de Londense wijk Soho.

Top 10 – Footpatrol

De top 10 van bestsellers zijn de bestverkochte sneakers bij Footpatrol van de afgelopen tijd. In de top 10 staan verschillende merken, zoals Nike, adidas en New Balance. Ben je teleurgesteld dat er toch niks voor jou tussen zit? Op de Footpatrol website zijn nog véél meer sneakers en dergelijken te vinden. Klik op de button hieronder om doorgelinkt te worden naar de website. Houd ook dagelijks Sneakerjagers in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas Originals ZX10/8 ‘Candyverse’


Nike Air Force 1 ’07 Craft 2

Footpatrol bestsellers

Air Jordan 1 High WMNS Zoom CMFT


Air Jordan 1 Low SE WMNS

Footpatrol bestsellers

ASICS GEL-LYTE III BGE/BLK


Nike Air Structure Triax ’91

Footpatrol bestsellers

New Balance 990v1


Nike Air Huarache WMNS

Footpatrol bestsellers

Air Jordan 7 Retro ‘PSG’


Nike Air Max Furyosa WMNS

Footpatrol bestsellers

Previous ArticleNext Article