Eerste beelden van een size? x Nike Dunk Low collab?

Size? zit niet stil en kondigde deze week aan dat er een project aankomt waarin ze 30 verschillende sneaker collabs in the making zijn. Echter zullen we het in dit blog hebben over de beelden die zijn verschenen van een aankomende Nike Dunk Low x size? collab.

Een bruine suède basis siert over het bovenwerk, terwijl bruine lederen overlays de rest van het bovenwerk laten opbloeien. Over de zijkant loopt een blauwe Swoosh die de sneaker wat laat opbloeien. Daarnaast is de heeltab verwerkt in een groene kleur. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole en een gespikkelde grijze outsole.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar wij verwachten dat de Nike Dunk Low Size? nog voor het einde van 2021 zal releasen. Scroll naar beneden voor foto’s en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste nieuws rondom sneakers.


Klik hier voor de size? website
size1 (1)
size.2
size.3
Previous ArticleNext Article