Skip to content
Upcoming

De 5 bestverkochte sneakers van week 31

8 augustus 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 31

Week 31 zit er alweer op. Dit betekent dat we kunnen terugkijken naar de vijf bestverkochte sneakers van de week. In de bestsellers lijst zitten paartjes die nog steeds beschikbaar zijn in verschillende maten. Dit maakt de kans op een ‘L’ op deze sneakers kleiner. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer sneaker nieuws.

Top 5 Bestsellers van week 31 (2021)

De lijst met de top vijf bestsellers die wij iedere week uitbrengen is de meest actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. De lijst wordt samengesteld op basis van aankopen van sneakers bij meer dan 150 sneaker stores en partners van Sneakerjagers. Dit wordt natuurlijk mogelijk gemaakt door jullie!

Nike Dunk Low Disrupt ‘Cactus Flower’ | DN5065-100

De Nike Dunk Low Disrupt is een ruiger model wat is ontworpen voor de dames. Deze nieuwe ‘Cactus Flower’ colorway ziet er zomers uit. De basis van het bovenwerk is wit en de overlays zijn roze. Deze kleur is geïnspireerd op de bloemen die aan cactussen groeien.

De zool heeft hetzelfde kleurenschema als het bovenwerk. De tong is gemaakt van foam.

Nike Dunk Low Disrupt 'Cactus Flower'

DN5065-100 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low Disrupt 'Cactus Flower'
bestverkochte sneakers

Nike WMNS Air Force 1 ’07 Essential ‘Black Swoosh’ | CZ0270-102

Voor de tweede week op rij staat de Nike WMNS Air Force 1 ’07 Essential ‘Black Swoosh’ in de lijst van de bestverkochte sneakers. Dit komt omdat dit model tijdloos en stijlvol tegelijkertijd is. De Swoosh en heeltab zijn in het zwart boven op het witte bovenwerk. Op de neus zit een gouden mini Swoosh. Door dit kleurenschema past deze sneaker bij elke outfit.

Nike WMNS Air Force 1 '07 Essential

CZ0270-102 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Force 1 '07 Essential 'Black Swoosh'
bestverkochte sneakers

Air Jordan 1 High CMFT ‘Team Red’ | CT0979-104

De Air Jordan 1 High CMFT ‘Team Red’ heeft een interessant kleurenschema. De basis van dit model is licht crème en van textiel. De overlays daarentegen zijn wel van leer en zijn op dit paartje in het bordeaux rood. De Swoosh, de voering en de buitenzool zijn in een opvallende blauwe kleur. De veters combineren deze blauwe kleur met bordeaux rood.

Air Jordan 1 High CMFT 'Team Red'

CT0979-104 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High CMFT 'Team Red'
bestverkochte sneakers

Nike Air Force 1 Shadow ‘Cashmere’ | CI0919-700

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Cashmere’ heeft vrolijke pastelkleuren op het bovenwerk. Rond de neus en rond de Swoosh zit een lichte lila kleur. Rond de veterogen en de heeltab zit een lichte gele kleur. Op de Swoosh en op de achterste overlay zit een pastelroze kleur. De sneaker zelf is in een lichte crème kleur. Door de extra dubbele elementen van dit model krijgt dit paartje een speelse uitstraling.

Nike Air Force 1 Shadow 'Cashmere'

CI0919-700 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow 'Cashmere'
bestverkochte sneakers

Nice Kicks x ASICS GEL-LYTE III ‘Nice Cream’ | 1201A460-750

Het laatste model in onze lijst met de top vijf bestverkochte sneakers is de Nice Kicks x ASICS GEL-LYTE III ‘Nice Cream’. Deze gehele sneaker is geïnspireerd op de ijssalon waar het team van Nice Kicks graag komt. De lichte kleur moet de vanille smaak voorstellen, de bruine chocola, de roze aardbei en de mintgroene moet munt voorstellen. Op de binnenzool staat een illustratie van een trosje kersen.

Nice Kicks X Asics Gel-Lyte III 'Nice Cream'

1201A460-750 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Nice Kicks x ASICS GEL-LYTE III 'Nice Cream'
bestverkochte sneakers

Hopelijk heeft deze lijst geholpen met jouw zoektocht naar een nieuw paartje kicks. Zoek je toch liever een ander model of een andere colorway? Klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire sneakers op dit moment.

Wil jij vaker op de hoogte zijn van de bestverkochte sneakers van de week? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender bekijken en onze blogs lezen.