Skip to content
Staff Picks

Krijg 20% korting op Nike must have stijlen

7 augustus 2021 08:05
Krijg 20% korting op Nike must have stijlen

Elevate Your Look met de Nike must have stijlen. Je krijgt nu 20% korting op deze geselecteerde items. De selectie is groot, daarom hebben wij onze favorieten voor je geselecteerd. In dit blog kun je inspiratie op doen voor kledingitems die je wellicht wil toevoegen aan je garderobe. Scroll snel naar beneden om ze te zien!

Nike must have stijlen | heren

Nike must-have
swoosh sweater

Op deze fleece sweater staan meerdere swoosh logo’s afgebeeld. Door deze simpele, maar opvallende design kun je de trui goed combineren met verschillende items. Kies jij voor de zwarte of grijze kleur?

Deze stijlvolle Nike Sportswear Style Essentials jas heeft een langere pasvorm met moderne details. Het coachjack is vernieuwd door de lichte buitenlaag die aanvoelt als papier. Een leuk detail is het vlaglabel net boven de zoom die een kleine swoosh bevat.

Nike must-have
blue joggingpants

De Nike Sportswear Essentials+ hoodie heeft een opvallende look door de random plaatsing van de historische Futura graphics. Deze verspreide graphics zijn geborduurd op de zachte, geborstelde sweatstof. Door de verschillende kleuren kun je de set perfect combineren met je favoriete sneakers.

nike shirt
cargopants nike

Zijn neutrale tinten meer jouw smaak? Kies dan voor deze simplistische combi-set. De praktische Sportswear Style Essentials broek heeft geen voering en is gemaakt van glad, geweven stretchmateriaal. Daarnaast lijkt de broek een combinatie te zijn van een joggingbroek en een cargobroek.

Nike must have stijlen | dames

Nike must-have

Je kunt ook gaan voor een statement piece, bijvoorbeeld deze trui met een opvallende print. De Nike Sportswear fleecetop heeft een ruimvallende pasvorm en is gemaakt van fleecemateriaal. Deze comfortabele essential wil je altijd dragen, dag en nacht. De felle print met gele en groene swirls is zeker een eyecatcher.

nike sweater ladies
purple pants

Ook voor dames zijn er verschillende combi-sets te vinden. Deze lichtroze set is lekker comfortabel en bevat subtiele details. Zo zijn er reflecterende delen toegevoegd op de kledingstukken. Het Nike Air logo is te zien in het midden van de trui.

Nike must have

Er kan nooit iets mis gaan met een little black dress. Voor een meer casual look kun je deze t-shirt jurk combineren met je favoriete paar sneakers. Je kunt de zwarte jurk ook combineren met een paar accessoires voor een meer luxe uitstraling.

Images by Nike

Dit Nike Sportswear M65 jack is ruimvallend. Je kunt de jas op meerdere manieren dragen door de elastische trekkoord. Hierdoor kun je gaan voor een getailleerde fit of juist voor een oversized fit. Het materiaal is mix van katoen, die samen met de vele zakken doet denken aan de stevigheid van militaire kleding. Maar door de pastel paarse kleur heeft het jack tegelijkertijd een zachte uitstraling.

Shop de gehele collectie

Ben je benieuwd welke items je nog meer kunt shoppen? Check dan alle Nike must have stijlen via de knop hieronder. Om de 20% korting te activeren, vul je bij je winkelmandje de code ‘COMPLETE20‘ in.

Wil je gemakkelijk op de hoogte blijven van alle aanbiedingen en sales? Check dan dagelijks onze Newsfeed via de Sneakerjagers app. Volg ons ook op social media via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers), zo mis je niks!