Sample Alert 📢 PASS~PORT x SB Dunk High ‘Workboot’

PASS~PORT is een skateboard winkel gevestigd in Sydney, Australië. De retailer heeft een nieuwe samenwerking met Nike SB op de SB Dunk High. De eerste beelden van een sample zijn gedeeld, waarop te zien is dat de schoen een perfecte samensmelting is van een sneaker en een werkschoen.

De PASS~PORT x Nike SB Dunk High ‘Workboot’ heeft het silhouet van de SB Dunk High, maar is bekleed met kenmerkende werkschoen details. Zo bestaat het bovenwerk uit bruin nylon met groen suède op de overlays. De swooshes bestaan uit bruin leer. De stevige veters doen denken aan die op een werkschoen, waarbij de bovenste eyelets uit metaal bestaan.

Verder zijn er verschillende logo’s te zien die aangeven dat de SB Dunk High een samenwerking is. Zo worden de swooshes gecombineerd met een PASS~PORT mannetje die deze vasthoudt. Dit is bijvoorbeeld te zien op de binnenzool. Ook zijn de letters van PASS~PORT en Nike SB uitgetypt, bijvoorbeeld op de tong.

Er is nog geen releasedatum of prijs bekend gemaakt voor de PASS~PORT x Nike SB Dunk High ‘Workboot’. Wel wordt verwacht dat de sneaker nog in 2021 zal releasen. Download de Sneakerjagers app en zet je berichtmeldingen aan, zo krijg je altijd een melding wanneer er een sneaker dropt!

Houd de Releasekalender in de gaten Afbeeldingen van @teddyssole
PassPort-Nike-SB-Dunk-High-Workboot-01
PassPort-Nike-SB-Dunk-High-Workboot-02
PassPort-Nike-SB-Dunk-High-Workboot-03
PassPort-Nike-SB-Dunk-High-Workboot-04
PassPort-Nike-SB-Dunk-High-Workboot-05
PassPort-Nike-SB-Dunk-High-Workboot-06
PassPort-Nike-SB-Dunk-High-Workboot-07
PassPort-Nike-SB-Dunk-High-Workboot-09
Previous ArticleNext Article