Skip to content
Staff Picks

Sidestep Best New Drops 🔥 Bekijk ze hier

5 augustus 2021 11:13
Sidestep Best New Drops 🔥 Bekijk ze hier

Tijd voor nieuwe schoenen? Bij Sidestep droppen er wekelijks nieuwe sneakers van de meest populaire merken, zoals Nike, adidas en New Balance. Bekijk in dit blog de Best New Drops bij Sidestep voor mannen en vrouwen. Scroll naar beneden om onze selectie te zien of klik op de knop hieronder om het totale aanbod van Sidestep te ontdekken.

Sidestep Heren

1. Nike Air Force 1 Low Gold ‘Double Swoosh’

nike air force 1 gold

De Nike Air Force 1 is een goede basis sneaker. Met deze variant is je klassieke witte paar net wat anders. De zwarte swoosh wordt omlijnd door een metallic gouden rand. Ook de mini swoosh en de letters ‘AIR’ zijn goud gekleurd.

Nike Air Force 1 Low Gold 'Double Swoosh'

DA8481-100 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

2. ASICS GEL-LYTE™ III OG ‘Earth Day’

Sidestep

De ASICS GEL-LYTE™ OG is een klassiek model, dat bekend staat om de comfortabele fit. De schoen heeft talloze verschillende kleurencombinaties. De ‘Earth Day’ colorway bestaat uit neutrale beige tinten. Opvallend is het deel op die hiel dat gemaakt is van een stuk vilt.

ASICS GEL-LYTE™ III OG 'EARTH DAY'

1201A206.101 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

3. New Balance ML574EGG ‘Grey Day’

new balance grey day

De New Balance 574 is een van de meest populaire modellen van het merk. De signature kleur is grijs, die elk jaar op ‘Grey Day’ wordt gevierd. Dit jaar kwam bovenstaand design uit, die met de verschillende grijstinten een echte musthave is.

New Balance ML574EGG 'Grey Day'

ML574EGG · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

4. Nike Air Max 90 ‘Dark Driftwood’

Sidestep

Eén van de nieuwste colorways op het bekende Air Max 90 model is deze ‘Dark Driftwood’. De sneaker bevat verschillende bruintinten die perfect bij elkaar passen.

Nike Air Max 90 Dark Driftwood

DB0625-200 · Prijs vanaf €317,-

Naar alle aanbieders

Dames

1. Nike Air Force 1 Shadow ‘University Red’

nike shoes women

De Nike Air Force 1 Shadow is een exclusief vrouwenmodel. De ‘University Red’ colorway bevat een witte basis en is bedekt met verschillende rode delen. Ook is er een lichtblauwe kleur te zien aan de binnenkant en op de hiel.

Nike Air Force 1 Shadow 'University Red'

CI0919-108 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

2. New Balance MR530UNI ‘White’

new balance 530

Als je van een sportieve sneaker houdt, is deze New Balance 530 een goede optie. De sneaker heeft een comfortabele zool met de ‘ABZORB’ technologie. De basis is wit gehouden en er zijn zwarte en goudkleurige details toegevoegd.

New Balance MR530UNI 'White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

3. adidas Forum Bold

adidas forum bold

De adidas Forum is de laatste tijd populair geworden. De chunky sneaker heeft een old skool vibe die erg trending is. Deze ‘Bold’ variant heeft een extra dikke zool. Verder is er op dit design een uniek patroon te vinden met gouden, rode en zwarte kleuren.

adidas Forum Bold

H00472 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders

4. Nike WMNS Air Huarache ‘Triple White’

Sidestep

2021 is het 30ste jubileum jaar van de Nike Air Huarache. De oorspronkelijke running shoe heeft een bijzondere uitstraling en komt in veel verschillende kleuren. Als je nog een een sneaker zocht die je met alles kunt dragen, is deze witte variant een goede keuze.

Nike WMNS Air Huarache 'Triple White'

DH4439-102 · Prijs vanaf €46,-

Naar alle aanbieders

Dit zijn de Best New Drops bij Sidestep. Check alle modellen voor mannen en vrouwen via de knoppen onder de foto’s. Houd onze Releasekalender in de gaten om te kijken welke nieuwe sneakers er binnenkort gaan releasen. Vergeet tot slot ook zeker niet om onze onze social media accounts te volgen op Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo blijf je altijd gemakkelijk op de hoogte van het laatste sneakernieuws.