Eerste beelden van de Levi’s x New Balance 990v3 duiken op

Levi’s x New Balance hebben opnieuw hun handen ineen geslagen. Opnieuw hebben ze een sneaker uit de 99x serie gebruikt, namelijk het populaire 990v3 silhouet. En de Levi’s x New Balance 990v3 heeft een opvallende make-over gekregen.

Het kleurgebruik van de sneaker is vrij eentonig. Als basis is er gekozen voor denim materiaal in een blauwe kleur. Hierover lopen overlays die zijn samengesteld van ruig suède. Deze overlays hebben een iets andere soort blauwe kleur gekregen. De veters, sock liner en midsoles hebben allemaal een off-white afwerking gekregen, om het balans in kleurgebruik optimaal te houden. Toch matched het bovenwerk met de zool, dankzij de blauwkleurige outsole.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum naar buiten gekomen van de Levi’s x New Balance 990v3. Wel verwachten we dat het niet al te lang zal duren voordat de sneaker dropt, aangezien de officiële afbeeldingen wel naar buiten zijn gebracht. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten, zodat je geen enkel nieuwtje meer mist vanaf nu.


Check dagelijks onze nieuwspagina
nb1 (1)
nb2 (1)
Previous ArticleNext Article