Shop deze exclusieve sneakers nu bij size?

Size? staat bekend om hun exclusieve aanbod van sneakers en kleding. Daarnaast droppen vaak ook hyped releases. In dit blog zullen wij exclusieve size? pareltjes uitlichten voor jou!

In 2000 werd size? opgericht met het idee om het nieuwste naar Londen, Manchester en Brighton te brengen op gebied van streetwear. Het label heeft zich in de afgelopen 20 jaar ontzettend snel ontwikkeld en tegenwoordig bezit size? winkels verspreid in heel het Verenigd Koninkrijk en zelfs enkele winkels in Europa.

Vorig jaar bestond size? 20 jaar en dit pakte ze groot uit. Ze ontwikkelde een aantal speciale campagnes en exclusieve launches die met de community werden gedeeld.

size? Exclusives

Zoals we al zeiden zullen wij in dit blog wat exclusieve pareltjes uitlichten die zijn te vinden op de website van size? Er zullen sneakers voor heren in dit overzicht staan van verschillende merken, zoals adidas Originals, Reebok en New Balance.

Benieuwd nar het overzicht? Scroll dan gauw naar beneden om ons overzicht van exclusieve size? sneakers te checken! Op de website van size? vind je natuurlijk veel meer! Klik op de groene button hieronder om zelf rond te snuffelen op de website. Vergeet daarnaast ook niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram voor je dagelijkse portie sneakernews.


exclusieve size

REEBOK CLASSIC NYLON – €80,00
Deze minimalistische Reebok Classic Nylon is verwerkt in zomerse, lichte tinten. Een witte basis met hierop lichtgrijze overlays. De vergeelde outsole matcht goed met de veters.

NEW BALANCE 574 – €100,00
Een mesh basis wordt overlapt door oranje overlays met hierop het kenmerkende ‘N’ logo dat wit is van kleur. Verder zijn de zool, veters, tong en sockliner ook wit gekleurd.

exclusieve size

ADIDAS ORIGINALS TOBACCO GORE-TEX – €140,00
De sneaker heeft een make-over gekregen in een donkergroene kleur met hieronder een gum outsole. De sneaker is gemaakt van GORE-TEX materiaal.

SAUCONY GRID AZURA 2000 – €150,00 €50,00
Het silhouet heeft een contrasterende zwart/wit colorway gekregen. De gehele sneaker is verwerkt in de twee kleuren, behalve het logo op de zijkanten.

exclusieve size

REEBOK X KIT-CAT CLOCK CLUB C – €100,00 €80,00
Voor deze samenwerking is er gebruik gemaakt van de kleurcombinatie wit en geel. De tong is zo gemaakt dat het lijkt alsof het gemaakt is van vacht.


Previous ArticleNext Article