Nieuwe beelden verschijnen van de Nike Dunk Low Toasty

Het ziet ernaar uit dat we binnenkort een nieuw Nike Dunk Low pack kunnen verwachten. We hebben hier over het ‘Toasty’ pack en er zijn beelden naar buiten gekomen van de Nike Dunk Low Toasty ‘Blue’.

Het bovenwerk van de sneaker beschikt over gewatteerde panelen die zorgen voor optimale isolatie. Op de grijze gestikte basis lopen overlays die zijn opgemaakt uit forse stoffen. Deze overlays zijn verwerkt in een blauwe kleur. Het bovenwerk is bevestigd op een witte midsole en een donkerbruine outsole.

Naast deze blauwe colorway zal er ook een donker variant verschijnen. Houd Sneakerjagers in de gaten voor meer informatie hierover! Er is nog geen releasedatum bekend voor het ‘Toasty’ pack dus houd onze kanalen goed in de gaten. Check hieronder foto’s van de Dunk Low Toasty ‘Blue’.


Nike Dunk Low Toasty 'Blue'

Nike Dunk Low Toasty Pack - Blue

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van @repgod888
toast1
toast2
toast3
Previous ArticleNext Article