De nieuwe Nike Dunk Low ‘Shimmer’ bevat zilver leer

Nike Dunk Low 'Shimmer'

Er zijn beelden verschenen van een nieuwe Nike Dunk Low ‘Shimmer’ met zilveren overlays. De overlays zijn van gebarsten leer, wat deze sneaker een speciaal effect geeft.

Nike is druk bezig met nieuwe variaties bedenken op de Dunk. Zo zijn er beelden verschenen van een Dunk Low Toasty voor de koudere maanden en dropt de Dunk High Rebel ‘Cashmere’ op donderdag 12 augustus. Er worden nieuwe materialen gebruikt, waaronder op deze gloednieuwe colorway.

Nike Dunk Low ‘Shimmer’ | DO5882-001

Het bovenwerk van de nieuwe Dunk heeft niet zoveel leer als we gewend zijn. De basis van dit model is gemaakt van wit mesh materiaal. Hierdoor krijgt het silhouet meer textuur.

Boven het mesh materiaal zitten lederen overlays. Ook dit leer heeft een textuur, want het lijkt gebarsten. Deze overlays hebben een zilveren kleur.

De Swoosh is net als de branding op de heeltab en op de tong in het zwart. Scroll naar beneden om alle foto’s van dit paartje te bekijken.

De Nike Dunk Low ‘Shimmer’ heeft nog geen officiële releasedatum. Heb jij nu al een oogje op dit paartje en wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

bekijk de releasekalender hier!

Nike Dunk Low 'Silver Leather'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van Nike
Nike Dunk Low 'Silver'
Nike Dunk Low 'Silver'
Nike Dunk Low 'Silver'
Nike Dunk Low 'Silver'
Nike Dunk Low 'Silver'
Nike Dunk Low 'Silver'
Nike Dunk Low 'Silver'
Nike Dunk Low 'Silver'
Previous ArticleNext Article