Close-up beelden van Drake’s Nike Hot Step Air Terra NOCTA

Drake x Nike Hot Step Air Terra NOCTA

Drake en Nike brengen in de herfst van 2021 een Hot Step Air Terra NOCTA uit. Aan het einde van 2020 brachten de Canadese rapper en Nike een kledinglijn uit genaamd NOCTA. In deze collectie zaten nog geen sneakers, maar dat gaat veranderen.

Eerder in 2021 werd Drake gespot in de studio met een onbekend NOCTA model aan zijn voeten. Dit silhouet blijkt de Drake x Nike Hot Step Air Terra NOCTA te zijn en komt later dit jaar uit.

Drake x Nike Hot Step Air Terra NOCTA

De Hot Step Air Terra NOCTA is volledig in het wit. Het bovenwerk is gemaakt van leer, wat de sneaker een luxe uitstraling geeft. Op dit leer zitten verschillende ventilatie gaatjes zodat jouw voet goed blijft ademen.

De heeltab is net als het leer op het bovenwerk in het wit. Naast de heeltab zit een kleine Swoosh van chroom. Dit materiaal zien we terugkomen bij de bovenste veteroog.

De midden- en buitenzool hebben dezelfde kleur gekregen als de rest van de sneaker. Onder de hak zit een zichtbare Air Unit die een wat gelere kleur heeft. Bekijk de close-up beelden van dit nieuwe silhouet hieronder voor een betere impressie.

De Drake x Nike Hot Step Air Terra NOCTA heeft nog geen officiële releasedatum, maar wordt verwacht in de herfst van 2021. Wil jij geen één update over dit model missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je zowel onze blogs in de gaten houden als de nieuwe releases in de releasekalender.

bekijk de releasekalender hier! Afbeeldingen van @pyleaks
Drake x Nike Hot Step Air Terra NOCTA
Drake x Nike Hot Step Air Terra NOCTA
Drake x Nike Hot Step Air Terra NOCTA
Previous ArticleNext Article