Reserveer nu de Aimé Leon Dore x New Balance 650R

Eerder deze maand (juli 2021) deelde Teddy Santis, oprichter van Aimé Leon Dore en creative director voor New Balance Made in USA, de New Balance 650R onder handen te hebben genomen. Het oude basketbal model wordt weer teruggebracht in drie colorways: groen, grijs en zwart. De sneaker is klassiek gehouden door de witte basis en de vergeelde delen, die zorgen voor een vintage uitstraling. Verder zijn er subtiele logo’s toegevoegd van ADL en New Balance op de schoen.

Hoewel het Aimé Leon Dore x New Balance 650R pack pas in 2022 zal releasen, kondigde het merk aan dat het mogelijk is om NU al een paar te reserveren. Via de website van Aimé Leon Dore kun je je inschrijven vanaf vrijdag 30 juli 2021 om 11:00 uur. Je moet dan wel wachten op je paar tot het voorjaar van 2022.

Check onze socials om meer sneaker nieuwtjes te volgen via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers).

Bekijk de Releasekalender Afbeeldingen van Aimé Leon Dore
aime-leon-dore-new-balance-650r
aime-leon-dore-new-balance-650r-release-date-info
xlarge_INSET_TAKEOVER_2_13fda5eda2
Previous ArticleNext Article