Joe Freshgoods kondigt nieuwe New Balance collab aan

Ondertussen is het alweer een jaar geleden dat de laatste Joe Freshgoods x New Balance 99x collab verscheen. Maar we hebben goed nieuws! Er is namelijk een nieuwe Joe Freshgoods x New Balance collab onderweg op het 990v3 silhouet, genaamd ‘Outside Clothes’.

De sneaker beschikt over een bovenwerk dat voornamelijk bestaat uit bruine tinten. Verder lopen er ook contrasterende blauwe panelen over het bovenwerk die zijn gemaakt van mesh. Op de achterkant van de sneaker is er ‘Joe Freshgoods’ branding te vinden in een groene kleur. Deze groene kleur is niet alleen gebruikt voor de JFG branding, maar ook voor de eyestays en de ‘Outside Clothes’ branding.

Onder het bovenwerk loopt de kenmerkende ENCAP zool. De zool is verwerkt in de kleuren bruin en blauw, terwijl er onder de outsole een groene kleur ook nog loopt.

Naast deze foto’s die naar buiten zijn gekomen is er nog vrij weinig bekend over de Joe Freshgood x New Balance 990v3. We zullen de releasedatum bijvoorbeeld nog even moeten afwachten. Het is slim om hiervoor onze Sneakerjagers Releasekalender dagelijks te checken, zodat je zeker bent dat je deze release niet mist! Check onze Releasekalender via de groene button hieronder.


Klik hier voor onze Releasekalender Afbeeldingen van Joe Freshgoods
jfg
Previous ArticleNext Article