Skip to content
Staff Picks

De top 10 leukste sneakers voor kinderen bij Sidestep

25 juli 2021 16:00
De top 10 leukste sneakers voor kinderen bij Sidestep

Sidestep heeft in hun aanbod een hoop sneakers voor volwassenen en voor kinderen. Wij laten al vaker onze favorieten zien voor volwassenen, dus nu is het tijd om de leukste sneakers voor kinderen uit te lichten.

Wij van Sneakerjagers hebben een top 10 met de leukste sneakers voor kinderen samengesteld. Scroll naar beneden om deze te bekijken. Wil je liever alle kids sneakers bij Sidestep bekijken? Klik dan op de knop hieronder.


1. adidas Forum Low | FY7978

De top tien leukste sneakers voor kinderen bij Sidestep trappen we af met de adidas Forum Low. Dit model heeft een wit lederen bovenwerk. De buitenzool, de voering en de branding op het bovenwerk hebben een blauwe kleur. Door het klittenband op de wreef verlies je deze schoen niet tijdens het buitenspelen.

De sneaker kost €64,99. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

adidas forum low

2. Vans My Ward | VN0A3TFW3QT

De Vans My Ward heeft een kleurrijk bovenwerk. Een gemêleerd print met roze, paars en blauw bedekt het bovenwerk van canvas. De Vans streep op de zijkant is zilver. De voering is roze.

De sneaker kost €49,99. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

sidestep kinderen vans

3. adidas Superstar | EF4838

De adidas Superstar is een klassiek model dat al heel lang bestaat. De Superstar heeft een aanpassing voor kinderen, namelijk een klittenband sluiting in plaats van veters. Zo kunnen de kinderen rennen en springen zonder na te denken over een losse veter.

De sneaker is nu in de sale en kost €49,99 in plaats van €59,99. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

sidestep kinderen adidas superstar

4. Converse Chuck Taylor All Star x Keith Haring | 371861C

De Converse Chuck Taylor All Star x Keith Haring is een speels model voor de jonge sneakerheads. Over het witte bovenwerk zitten illustraties van Keith Haring. Het bovenwerk is van canvas.

De sneaker kost nu €49,99. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

converse chuck taylor all star x keith haring

5. PUMA Suede Classic XXI Jr | 380560 01

De PUMA Suede Classic XXI Jr heeft een bovenwerk van suède. Door het simpele uiterlijk past deze schoen bij alle outfits. Het bovenwerk is zwart met de schuine streep van PUMA in het beige. Op de zijkant staat de branding in het goud.

De sneaker kost €59,99. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

sidestep kinderen puma

6. Nike Air Max 270 | AO2372-020

De Nike Air Max 270 heeft een Air unit onder de hak dat over 270 graden zichtbaar is. De Air unit is in het roze, om deze colorway wat speelser te maken. Het bovenwerk is van mesh in het zwart. Op de hiel bevindt zich een grijze kleur met ‘Air 270’ branding er op

De sneaker kost €89,99. Klik op de afbeelding hieronder om dit model te kopen.

nike air max 270

7. New Balance 997 | PZ997HVN

De New Balance 997 is ideaal voor kinderen die graag buitenspelen. Er zit een grote klittenband sluiting op het bovenwerk, wat stevig vast zit. De schoen kan hierdoor ook makkelijker aan en uit.

De sneaker is nu in de sale en kost €29,99 in plaats van €59,99. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

sidestep kinderen new balance 997

8. Nike Blazer Mid ’77 | DA4087-002

De Nike Blazer Mid ’77 zien we vaak voor volwassenen, maar dit model is er ook voor de kleintjes. Door middel van een extra klittenband sluiting blijft de sneaker steviger om de voet zitten. Het bovenwerk is van leer met kleine suède details.

De sneaker is nu in de sale en kost €49,99 in plaats van €64,99. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

nike blazer mid '77

9. Nike Air Max 90 | CD6867-100

De Nike Air Max 90 heeft een wit bovenwerk van leer. In de middenzool zit een Air unit. Ook de midden- en buitenzool zijn wit. De sneaker heeft een vetersluiting.

De sneaker kost €79,99. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

sidestep kinderen air max 90

10. Nike Air Force 1 | 314193-117

We sluiten de top tien leukste sneakers voor kinderen bij Sidestep af met de klassieke Nike Air Force 1. Dit model is er in allerlei maten, dus ook voor kinderen. Het model is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren waaronder deze all-white colorway. De sneaker heeft een vetersluiting.

De sneaker kost €59,99. Klik op de afbeelding om dit model te kopen.

nike air force 1

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de beste steals en deals? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs dagelijks in de gaten. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.