NUBIKK dropt een nieuwe colorway voor de Roque Road Wave

NUBIKK is een gewaardeerd sneaker label in Nederland dat maar blijft groeien. Nu heeft NUBIKK een nieuwe colorway uitgebracht op het Roque Road Wave silhouet. Het gaat om een minimalistische, cleane grijze colorway die is samengesteld van hoogwaardig materiaal.

In 2012 werd NUBIKK opgericht door Daan Baeten. Hij wilde een schoenen collectie creëeren waar comfort, fashion en onderscheid prioriteit waren. NUBIKK vindt namelijk dat mode schouder aan schouder moet staan met comfort. Al gauw kwam NUBIKK erachter dat hun klanten dezelfde look and feel zochten voor sportschoenen. Daarom besloten ze de lightweight soles te introduceren in de gehele collectie. Deze zolen worden tegenwoordig overigens ook gebruikt voor de formele collectie van NUBIKK. In de zomer van 2019 opende NUBIKK zijn eerste flagship store in Amsterdam.

Wat NUBIKK nog mooier maakt, is dat ze vrijwel al hun sneakers met de hand laten maken in Portugal van hoge kwaliteit materialen.

NUBIKK Roque Road Wave ‘Grey’ | Details

NUBIKK heeft het geüpgrade Roque Road Wave silhouet in een nieuw jasje gehezen. De sneaker heeft, zoals we al zeiden, een minimalistische, handgemaakte make-over gekregen. Qua kleurgebruik is er gekozen voor verschillende tinten grijs en wit. Onder de sneaker loopt de kenmerkende EVA-zool die het ultieme comfort biedt en licht van gewicht is. Het bovenwerk is samengesteld van nubuck en leer. De golvende, overlappende lagen creëeren een sportieve look voor deze chunky sneaker. Op de tong en zijkant is kleine branding te vinden van NUBIKK. Onder de upper loopt een grijze midsole die het contrast van de sneaker in balans houd.

We hebben goed nieuws, want de NUBIKK Roque Road Wave in een ‘Grey’ colorway is nu verkrijgbaar via nubikk.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €200,-. Ben jij toch niet zo’n fan van deze colorway? Er zijn nog meer colorways te vinden op de website. Klik op de groene button hieronder om alle colorways te checken. Scroll voor foto’s van de ‘Grey’ colorway naar beneden en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te bezoeken voor het laatste sneakernieuws.


NUBIKK Roque Road Wave
NUBIKK Roque Road Wave
NUBIKK Roque Road Wave
Images by NUBIKK

Previous ArticleNext Article