Nike viert de Japanse geest van “Matsuri” met een Air Force 1

Er zijn officiële foto’s verschenen van de Air Force 1 ‘Matsuri’. Deze kleurrijke uitvoering van de Air Force 1 is geïnspireerd op tal van festivals die meestal in de zomermaanden plaatsvinden in Japan, zoals de Aomori Nebuta in augustus of de Kishiwada Danjiri in september.

Alle kleurrijke details van het bovenwerk met daarop verschillende patronen, kleuren en materialen zijn hieronder te zien. Wij verwachten daarnaast dat ze binnenkort zullen uitkomen via verschillende retailers en Nike. Houd onze releasekalender goed in de gaten!

Nike Air Force 1 'Matsuri'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
DM6229_470_E_PREM
Air Force 1 Matsuri
Air Force 1 Matsuri
DM6229_470_F_PREM
Air Force 1 Matsuri
Air Force 1 Matsuri
Previous ArticleNext Article