Koop je exclusieve sneakers nu bij Omoda 👟

Omoda

Bij Omoda kan je sinds afgelopen zaterdag 10 juli terecht voor exclusieve sneakers. Nike Dunk’s, Air Jordan 1 Mid’s en Yeezy Boost V2’s zijn sinds kort te verkrijgen bij deze schoenenwinkel.

Weet je nog niet veel over Omoda? Dan zit je hier goed. Hieronder lees je hoe de keten is ontstaan en waar zij als Omoda voor staan. Daarnaast hebben we ook een lijst met de exclusieve sneakers die de schoenenwinkel aanbiedt opgesteld. Wil je liever gelijk naar de nieuwe sneakers? Klik dan op de knop hieronder.


De geschiedenis van Omoda

In 1961 werd ‘Verton Schoenen’ geopend in Zierikzee door Lourus Jan Verton en zijn vrouw Mina. Dit was in die tijd één van de weinige winkels met een grote collectie aan merkschoenen. Deze winkel werd het begin voor Omoda.

De zoon van Lourus Jan Verton, Lourus, stapte het bedrijf in in 1987. Door de extra mankracht kon ‘Verton Schoenen’ uitbreiden en een tweede filiaal openen in Middelharnis. Kort daarna opende deze winkel ook filialen in Middelburg en Vlissingen. In 1994 stapte nog een zoon van de oprichter het bedrijf in. Hierdoor konden er nog meer filialen geopend worden.

In 2000 kwam het Omoda-concept tot leven. Er kwamen nog meer filialen bij in het zuiden van Nederland. Zeven jaar later kwam de eerste webshop. Dit was een grote uitdaging dat goed had uitgepakt. Omoda is nu een internationale webshop en heeft ook een winkel in Antwerpen. De winkelketen heeft momenteel niet alleen winkels in het zuiden, maar is verspreid over het hele land.

Omoda’s doel is om altijd een stapje extra te zetten om de beste schoenenretailer te zijn in persoonlijke klantbeleving, service, inspiratie, innovatie en verantwoord ondernemen.


Exclusieve sneakers

Nike Dunk’s

Bij Omoda kan je zowel een paartje Nike Dunk Low’s als High’s bemachtigen. In hun aanbod zit een Nike Dunk Low ‘Green Glow’ voor €299,95 en een Nike Dunk High ‘Black/White’ in mannen en vrouwenmaten voor €309,95. Als je op de afbeelding klikt, kom je gelijk op de productpagina.

Omoda Nike Dunk Low
Nike Dunk Low ‘Green Glow’ | DD1503-105
Nike Dunk High
Nike Dunk High ‘Black/White’ | DD1869-103

Nike Air Jordan 1 Mid’s

Omoda heeft niet alleen Nike Dunk’s, maar verkoopt ook de Nike Air Jordan 1 Mid in vier verschillende colorways. De colorways die te krijgen zijn, zijn de ‘University Gold‘, ‘Chicago Black Toe‘, ‘Gym Red‘ en ‘Signal Blue‘. De prijzen van deze sneakers verschillen van elkaar en lopen tussen de €244,95 en de €349,95. Klik op de afbeelding om de schoen te kopen.

Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid ‘University Gold’ | 554724-170
Omoda Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid ‘Chicago Black Toe’ | 554724-069
Omoda Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid ‘Gym Red’ | 554724-122
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid ‘Signal Blue’ | DD6834-402

adidas Yeezy Boost V2

Naast exclusieve sneakers van Nike heeft Omoda ook exclusieve adidas Yeezy Boost V2 sneakers in hun aanbod. Deze sneaker hebben zij in twee verschillende kleurenschema’s. De Yeezy Boost V2 ‘Black/Carbon’ is verkrijgbaar voor €439,95 en de ‘Ash Pearl’ colorway van dit model is €384,95. Om de sneaker te kopen kan je op de afbeelding klikken.

adidas Yeezy Boost V2
adidas Yeezy Boost V2 ‘Black/Carbon’ | FZ5000
Omoda adidas Yeezy Boost V2
adidas Yeezy Boost V2 ‘Ash Pearl’ | GY7658

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs dagelijks in de gaten.

Previous ArticleNext Article