De eerste beelden van de Supreme x Nike Air Force 1 Low Flax

Supreme x Nike Air Force 1 Flax

De eerste beelden van de Supreme x Nike Air Force 1 Low ‘Flax’ zijn eindelijk verschenen. De sneaker is een opvolger van de witte en zwarte versie van vorig jaar. Dit silhouet heeft een herfstachtig thema. Daarnaast heeft de AF1 een vlas suède samenstelling met bijpassende gum rubberen zolen. Verder is het rode miniatuur Supreme box logo op de zijkant van de hakken aangebracht. Tot slot zijn er co-branded tong labels en metallic veter dubraes toegevoegd.

De Supreme x Nike Air Force 1 Low ‘Flax’ released deze herfst 2021 exclusief bij Supreme. Blijf via onze nieuwspagina en Twitter op de hoogte voor de officiële release datum.

BEKIJK HIER DE SUPREME AF-1
Supreme x Nike Air Force 1 Low Flax
Supreme x Nike Air Force 1 Low Flax
Supreme x Nike Air Force 1 Low Flax
Previous ArticleNext Article