Nike released een Air Force 1 Low met bling lace accessoires

Nike Air Force 1 Low Bling 2021

Deze nieuwe versie van de Nike Air Force ‘Bling’ is right on time voor de zomerse dagen. De sneaker had vorig jaar een succesvolle introductie, dus wij verwachten dat de kicks dit keer net zo lekker zullen gaan.

De kicks bestaan uit een mix van wit, summit white en sea glass. De witte lederen bovenkant wordt aangevuld met olifant structuurleer op de Swooshes en hakken. De juwelen zijn te zien op de veters als dubraes. Daarnaast is er een mesh foam tong, mismatched branded inlegzool en een vintage look, rubberen zool te zien. De kicks zijn deze zomer 2021 verkrijgbaar vanaf €120,-. Verdere release informatie volgt nog via onze nieuwspagina. Volg ons op Twitter voor nog meer release informatie en sneaker leaks!

BEKIJK DE SNEAKER HIER

Nike Air Force 1 Low 'Bling'

zaterdag 28 augustus 2021

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low Bling
Nike Air Force 1 Low Bling
Nike Air Force 1 Low Bling
Nike Air Force 1 Low Bling
Nike Air Force 1 Low Bling
Previous ArticleNext Article