De Air Jordan 6 ‘Midnight Navy’ keert terug 🌖

De Air Jordan 6 ‘Midnight Navy’ keert terug! De colorway wordt gezien als een van de pionierskleuren van het Jordan tijdperk. Het was ook één van de eerste AJ6 die in plaats van het Nike Air logo, het Jumpman Air logo kreeg op de hak. Op de foto’s is het model in een GS-maat te zien. De volledig witte leren basis zorgt ervoor dat de donkere ‘Midnight Navy’ kleurige details er goed uitspringen. Daarnaast is de lichtblauwe buitenzool semi-transparant. De Air Jordan 6 ‘Midnight Navy’ zal waarschijnlijk releasen op 27 november 2021 vanaf €140 voor GS-maten. Houd de Releasekalender in de gaten om de exacte datum niet te missen!

Bekijk het hier

Air Jordan 6 GS 'Midnigh Navy'

zaterdag 27 november 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van @cuong0315
air-jordan-6-midnight-navy-gs
air-jordan-6-midnight-navy-gs-1
air-jordan-6-midnight-navy-gs-2
air-jordan-6-midnight-navy-gs-3
air-jordan-6-midnight-navy-gs-4
air-jordan-6-midnight-navy-gs-5
Previous ArticleNext Article