De Nike LeBron 8 Space Jam komt eraan

Nike LeBron 8 Space Jam

We zagen natuurlijk al eerder beelden van de Air Force 1 Space Jam, maar nu zijn ook gedetailleerde beelden van de Nike LeBron 8 Space Jam. De premiere van de Space Jam: A New Legacy met Lebron James in de hoofdrol staat voor de deur en daar hoort natuurlijk een Nike LeBron 8 Space Jam bij!

De sneaker zit vol met details. Zo zien we het logo van Tune Squad op de tong en zitten zowel de graphics van LeBron James en Bugs Bunny. Daarnaast zit de sneaker ook vol met kleine details en oranje kleuren.

We verwachten de Space Jam versie van de LeBron 8 rond 16 juli. Houd onze Release Kalender goed in de gaten voor de laatste updates!

Nike LeBron 8 Space Jam
Nike LeBron 8 Space Jam
Nike LeBron 8 Space Jam
Nike LeBron 8 Space Jam
Nike LeBron 8 Space Jam
Nike LeBron 8 Space Jam
Nike LeBron 8 Space Jam
Previous ArticleNext Article