Skip to content
Staff Picks

De beste sneakers in de JD Summer sale 🌞

28 juni 2021 15:12
De beste sneakers in de JD Summer sale 🌞

De JD Summer sale is in volle gang. In deze sale zit zowel kleding als sneakers voor dames, heren en kinderen. De schoenen vliegen de deur uit, dus wees er snel bij.

Om jou een handje te helpen met het kiezen van een paartje, hebben wij de 10 beste sneakers in de JD Summer sale op een rijtje gezet. De modellen hieronder zijn allemaal unisex. Zoek je toch een ander paar sneakers? Klik dan op de knop hieronder voor de volledige sale pagina van JD.

1. adidas Originals Continental 80 Stripes

De adidas Originals Continental heeft denim details. Deze stof zie je op de drie adidas strepen aan de zijkant en op de heeltabs. De rest van het bovenwerk is volledig van leer.

Deze sneaker kost in de sale €55,00 in plaats van €100,00. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

adidas Originals Continental 80 Stripes

2. adidas Originals N-5923

De adidas Originals N-5923 is een comfortabele sneaker voor de zomer. Door het bovenwerk van mesh, kan je voet goed ademen in de schoen. De zool is van foam en is gemaakt voor ultiem comfort.

Deze sneaker kost in de sale €55,00 in plaats van €90,00. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

JD summer sale adidas Originals N-5923

3. Reebok Club C 85 | BS7686

De Reebok Club C is een klassiek model. Het bovenwerk bestaat volledig uit leer. Op het bovenwerk zitten kleine branding details. De buitenzool heeft wel een andere kleur om de sneaker wat speelser te maken.

Deze sneaker kost in de sale €60,00 in plaats van €90,00. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Reebok Club C

4. Puma Future Rider Vintage | 380464_01

De Puma Future Rider Vintage zit ook in JD’s uitverkoop. Dit is net als de vorige modellen een low top sneaker. Op het bovenwerk zitten verschillende materialen zoals mesh, leer en suède. Al deze materialen zijn ook in verschillende kleuren. Hierdoor is de sneaker wat creatiever en leuker om naar te kijken.

Deze sneaker kost in de sale €50,00 in plaats van €90,00. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

JD summer sale Puma Future Rider Vintage

5. adidas Originals x Pharrell Williams Tennis Hu | AQ1056

De adidas Originals x Pharrell Williams Tennis Hu is één van de bekendste modellen in hun samenwerking. De sneaker oogt minimalistisch, maar heeft veel details. Zo zijn de bekende adidas strepen op de zijkant in het zwart gestikt en is de zool erg gedetailleerd.

Deze sneaker kost in de sale €65,00 in plaats van €100,00. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

adidas Originals x Pharrell Williams Tennis Hu

6. New Balance 878

De New Balance 878 is valt ook in de sale bij JD. Dit model heeft een typische ‘dad-shoe’ look. Het bovenwerk bestaat uit mesh, suède en leer in het zwart. De midden- en buitenzool zijn in het crème en donkergrijs.

Deze sneaker kost in de sale €60,00 in plaats van €110,00. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

JD summer sale New Balance 878

7. Nike React Vision | CI7523-104

De Nike React Vision heeft een kleurrijke uitvoering. Door het gebruik van wit, crème, oranje, blauw en groen is deze sneaker klaar voor de zomer. Daarnaast staat de Nike React ook bekend om de comfort.

Deze sneaker kost in de sale €95,00 in plaats van €130,00. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Nike React Vision

8. New Balance 574

De New Balance 574 kent veel colorways, maar deze past goed bij de zomer. Een licht kleurenschema met verschillende beige en grijze tinten. Deze kleuren komen vaker voor op New Balance sneakers. De midden- en buitenzool zijn in het wit en zwart.

Deze sneaker kost in de sale €60,00 in plaats van €90,00. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

JD summer sale New Balance 574

9. Nike Air Max Genome | DJ3893-600

De Nike Air Max Genome heeft een pastel kleurenschema. Door het gebruik van pastelroze en verschillende materialen krijgt het bovenwerk een interessante samenstelling. Onder de voet zit een net zo lange Air unit, waardoor de demping tijdens het lopen beter is.

Deze sneaker kost in de sale €125,00 in plaats van €170,00. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Nike Air Max Genome

10. Nike Zoom Air Fire | CW3876-100

De Nike Zoom Air Fire heeft hetzelfde kleurenschema als de Nike React Vision. Dit model heeft een Air unit onder de hak voor goede demping. Bij deze Air unit zitten donkerblauwe accenten. De oranje accenten zitten op de buitenzool, de Swoosh en de voering van de schoen.

Deze sneaker kost in de sale €80,00 in plaats van €110,00. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Nike Zoom Air Fire JD summer sale

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de beste deals en steals? Volg ons dan op Instagram en houd onze blogs dagelijks in de gaten.