Skip to content
Staff Picks

Vandaag zijn de gele sneakers aan de beurt voor de Pride Rainbow Week 💛

23 juni 2021 18:00
Vandaag zijn de gele sneakers aan de beurt voor de Pride Rainbow Week 💛

Vandaag staan de top 5 gele sneakers centraal in de Rainbow Week. Gister waren de oranje sneakers aan de beurt en maandag de rode. Mocht je deze blogs gemist hebben, klik dan op de knop hieronder voor alle Rainbow Week blogs. Morgen is het de beurt aan groen, dus vergeet niet om morgen ook ons blog te checken.

Winactie op Instagram

Om deze maand zo feestelijk mogelijk te maken, hebben wij een winactie op onze Instagram pagina. Je maakt kans op de kleurrijke Air Jordan 1 Mid ‘To My First Coach’! Hoe kan je meedoen? Dat is heel simpel.
1. Ga naar @sneakerjagers_wmns op Instagram
2. Like de giveaway post
3. Tag twee vrienden in de comments met je US schoenmaat
Je kan deelnemen tot 17:00 uur op zondag 4 juli 2021.

Air Jordan 1 Mid 'To My First Coach'

DJ6908-100 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders

LGBTQIA+ community supporten

Wil jij graag de LGBTQIA+ community steunen, maar je weet niet zo goed hoe? Lees de Instagram post hieronder goed door. Er staan tips in hoe jij het best je stem kan laten horen.

De top 5 gele sneakers voor Pride

Hieronder staan de top 5 gele sneakers die je elke dag kan rocken, maar vooral tijdens Pride.

Nike Air Max 90 ‘Lemon’ | CW2654-700

Verkrijgbaar vanaf €120,-

De Nike Air Max 90 ‘Lemon’ kwam in 2020 uit. Nike vierde het 30 jaar bestaan van de Air Max 90. Het sneakermerk haalde voor dit ontwerp inspiratie uit een citroen.

Het bovenwerk van deze sneaker bestaat uit verschillende materialen. De mudguard van de AM90 is gemaakt van nerfleer dat erg lijkt op de huid van een citroen. Dit stuk leer is overigens niet geel, maar een grijze kleur dat bij de andere gele tinten past. In de mudguard zit het Air Max logo wel in geel. De Swoosh, toebox, veters en zool zijn in het wit. Zo blijft er een goed contrast tussen de verschillende kleuren zitten. Verder worden er felgele en pastel gele kleuren gebruikt op zowel het bovenwerk als de middenzool.

Nike Air Max 90 'Lemon' gele sneaker

Nike Air Max 90 'Lemon'

CW2654-700 · Prijs vanaf €142,-

Naar alle aanbieders

Jaden Smith x New Balance Vision Racer ‘Yellow’ | MSVRCJSB

Verkrijgbaar vanaf €150,-

De Jaden Smith x New Balance Vision Racer ‘Yellow’ is een echte eye-catcher. Sinds vorig jaar juli werken New Balance en Jaden Smith aan de vegan-friendly Vision Racer. Het model combineert de klassieke stijl van New Balance met de gewaagde stijl van Jaden Smith.

Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van polyester en leer. Het polyester is gerecycled, waardoor de schoen ook nog eens duurzaam is. Zowel het bovenwerk als de zool verschijnen in het geel. Op het bovenwerk zitten wel wat grijze, witte en zwarte details. Zo kan je beter zien dat het om een New Balance sneaker gaat en staat er ‘((VISION))’ rondom het silhouet. De zool van deze schoen is erg groot en bestaat uit 3 vlakken die wel met elkaar zijn verbonden. Tussen de vlakken zie je de witte middenzool verschijnen. De zool bestaat uit verschillende duurzame materialen zoals gerecycled schuim, gerecycled rubber en ricinusolie.

Jaden Smith x New Balance Vision Racer 'Yellow'

Jaden Smith X New Balance Vision 'Racer Yellow'

MSVRCJSB · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders

Off-White x Nike Air Rubber Dunk ‘University Gold’ | CU6015-700

Verkrijgbaar vanaf €233,- via marktplaatsen zoals StockX

De Off-White x Nike Air Rubber Dunk is een model dat Nike samen met Off-White heeft gecreëerd. Het bovenwerk heeft wel iets weg van de Nike P-6000, maar de zool weer niet. De zool zou zonder het Air element lijken op de zool van de Nike Dunk.

Het bovenwerk van deze sneaker is volledig in het geel. De materialen die zijn gebruikt voor het bovenwerk zijn leer, mesh en rubber. De lijnen die je op het bovenwerk ziet zijn in het goud, wat de gele kleur weer reflecteert. De Swoosh is alleen een omlijning van het logootje van rubber. Aan de Swoosh hangt een oranje tag, dat signature staat voor Nike en Off-White’s samenwerkingen. Aan de binnenkant vind je de Off-White stempel, wat op al hun schoenen staat. De midden- en buitenzool van deze schoen is in het zwart, wat contrasteert met het geel. In de zool zit onder de hak een Air element.

Off-White x Nike Air Rubber Dunk 'University Gold'

Off-White X Nike Rubber Dunk 'University Gold'

CU6015-700 · Prijs vanaf €209,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High ‘Dark Sulfur’ | DD1869-106

Verkrijgbaar vanaf €203,- via marktplaatsen zoals Klekt

De Nike Dunk High ‘Dark Sulfur’ kwam al eerder dit jaar uit en oogt vrolijk door het kleurenschema. Het bovenwerk van deze sneaker is gemaakt van leer. De overlays zijn in een gele kleur, samen met de Swoosh, de voering van de schoen en de buitenzool. De basis, toebox, veters en middenzool zijn te vinden in het wit. Op de hiel zitten gele stiksels op wit leer om wat extra contrast aan te geven.

Nike Dunk High 'Dark Sulfur' gele sneakers

Nike WMNS Dunk High 'Dark Sulfur'

DD1869-106 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’ | B37572

Verkrijgbaar vanaf €399,- via marktplaatsen zoals StockX

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’ is één van de meest opvallende Yeezy’s die er gemaakt zijn. Met een primeknit bovenwerk voelt de sneaker aan als een sok. Op het bovenwerk zit een donkergrijs zebraprint met een gele basis. Op de zijkant van de schoen staat het aangegeven model in het rood zodat het goed opvalt. Aan de hiel zit een treklus waarmee je de schoen nog makkelijker aan en uit kan doen. De middenzool heeft dezelfde gele kleur als het bovenwerk. Wat verrassend is, is de buitenzool. De buitenzool is namelijk van een bruin rubbermateriaal.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Semi Frozen Yellow' gele sneakers

adidas Yeezy Boost 350 V2 Semi Frozen Yellow

B37572 · Prijs vanaf €238,-

Naar alle aanbieders

Hopelijk zitten er leuke gele sneakers voor jou tussen. Enjoy Pride Month 2021!
Wil je meer gele sneakers zien? Klik dan op de knop hieronder.

Volg onze Twitter-pagina voor het laatste sneakernieuws.