Skip to content
Staff Picks

EXTRA 15% korting op ALLES bij Footshop 🔥

17 juni 2021 15:12
EXTRA 15% korting op ALLES bij Footshop 🔥

Vanaf vandaag tot en met zondag 20 juni 23:59 krijg je 15% extra korting bij Footshop met de code ‘EXTRA15‘. Ook op producten die al zijn afgeprijsd, krijg je extra korting. Waar wacht je nog op?

Om jou te helpen met een keuze te maken tussen alle sneakers en kleding, hebben we een lijst met onze favorieten hieronder opgesteld. Heb je toch liever een ander product? Klik dan hier voor de webshop van Footshop.

Sneakers

Mannen

Uiteraard beginnen we met inspiratie voor sneakers. Footshop heeft een heel groot aanbod aan sneakers. Niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen en kinderen. Ze hebben veel verschillende merken zoals Nike, adidas, Reebok, maar ook het Nederlandse merk Filling Pieces hoort in het rijtje. De samenwerkingen tussen merken zijn ook te vinden op de site. Hieronder zie je de Nike x ALYX Air Force 1 High, Filling Pieces Reaf Zinc, Nike Waffle One en de Nike Air Max 95 SE. Heb je toch liever een andere sneaker? Klik dan hier voor alle mannenschoenen op Footshop en klik op de foto om de sneaker te shoppen.

Nike x ALYX Air Force 1 High
Filling Pieces Reaf Zinc
Nike Waffle One extra korting footshop
Nike Air Max 95 SE extra korting footshop

Vrouwen

In de sale van Footshop zitten niet alleen oude styles, maar ook nieuwe styles zoals de Nike Lahar Low, de adidas Triple Platforum Low en de New Balance 997. Ook een klassieke Nike Daybreak kan niet missen in je schoenenkast voor de zomer. Zit er niks voor je bij? Klik dan hier voor alle vrouwenschoenen bij Footshop en klik op de afbeelding om de sneaker te kopen.

Nike Lahar Low
Nike Daybreak
adidas Triple Platforum Low extra korting footshop
New Balance 997 extra korting footshop

Kleding

Mannen

Voor de summer essentials kan je ook bij de Footshop sale terecht. Met de code EXTRA15 krijg je 15% korting op de producten hieronder. Footshop heeft verschillende kledingmerken als Stüssy, Carhartt, Nike, adidas, Jordan, noem het maar op. Ze hebben simpele kledingstukken zoals het Stüssy shirt hieronder, maar ook wat uniekere items zoals het Carhartt overhemd er naast. Mocht je toch een ander kledingstuk willen, klik dan hier voor alle mannenkleding bij Footshop. Als je de items hieronder leuk vindt, kan je op de afbeelding klikken om naar de site te gaan.

Stüssy t-shirt footshop
Carhartt overhemd footshop
Nike shorts footshop extra korting
adidas swimshorts footshop extra korting

Vrouwen

Footshop heeft ook zomerse kleding voor vrouwen in aanmerking voor de extra korting. Zo hebben ze loszittende shorts voor als het heel warm is, maar ook sportshorts voor een actieve dag. Ze hebben verschillende t-shirts van Carhartt, Nike, adidas en Vans. Naast de bekende sport en streetwear merken verkoopt Footshop ook denim van Levi’s en Tommy Hilfiger. Hieronder zie je een Levi’s 501 denim short in het zwart. Mocht je nou niet geïnteresseerd zijn in de items hieronder, klik dan hier voor alle vrouwenkleding bij Footshop. Als je een item van hieronder wel leuk vindt, kan je op de afbeelding klikken om het te shoppen.

Carhartt t-shirt footshop
adidas shorts humanrace footshop
adidas tennis t-shirt extra korting footshop
levi's 501 shorts extra korting footshop

Accessoires

Bij Footshop heb je naast sneakers en kleding nog een heleboel accessoires. Zo hebben ze veel LEGO producten voor volwassenen, waaronder een bonsaiboompje. Ze hebben sieraden van A.P.C., heel veel zonnebrillen en parfum van het merk Byredo. Voor iedereen hebben ze wat wils. Vind je de producten hieronder niet zo leuk en wil je kijken naar andere accessoires? Klik dan hier voor alle accessoires bij Footshop. Klik op de afbeelding om het item te shoppen. Vergeet niet dat je de korting alleen krijgt als je ‘EXTRA15’ invoert bij het afrekenen.

lego bonsai footshop
apc necklace footshop
vans zonnebril footshop extra korting
byredo parfum velvet haze extra korting footshop

Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste deals en steals? Volg ons dan op Instagram en houd ons blog dagelijks in de gaten.