Eerste beelden van de WMNS Air Jordan 4 ‘Shimmer’

WMNS Air Jordan 4 'Shimmer'

De eerste en officiële foto’s van de WMNS Air Jordan 4 ‘Shimmer’ zijn verschenen! Vanochtend zagen we de eerste in-hand beelden van deze sneaker bij WNBA superstar Dearica Hamby en later vandaag verschenen ook de eerste officiële foto’s van deze populaire colorway.

Waarom deze colorway zo populair is is vrij duidelijk. Hij lijkt namelijk erg op de Off-White x Air Jordan 4 die ongeveer een jaar eerder op de planning stond. Deze WMNS Air Jordan 4 ‘Shimmer’ verwachten we op 3 september 2021. Houd onze nieuwspaginareleasekalender en app voor updates en check de foto’s hieronder!

Afbeeldingen van zsneakerheadz
WMNS Air Jordan 4 'Shimmer'
WMNS Air Jordan 4 'Shimmer'
WMNS Air Jordan 4 'Shimmer'
Previous ArticleNext Article