Bekijk de gelekte foto’s van de Social Status x Nike Dunk Low

Er zijn nieuwe afbeeldingen gelekt van de Social Status x Nike Dunk Low samenwerking. Op de foto’s is te zien dat er twee designs uit zullen komen, in zowel volwassen- als kindermaten. Wat de inspiratie is voor deze designs, is nog niet bevestigd. Wel postte Social Status eigenaar James Whitner een apart bericht op Instagram met een mogelijke hint, namelijk: gratis lunch. Wat het thema ook zal zijn, de Dunks zien er in ieder geval uniek uit door de opvallende kleuren en het verschillende materiaalgebruik. Het is nog even afwachten wanneer de Social Status x Nike collab zal releasen. Houd daarom onze Releasekalender goed in de gaten, om de officiële drop date niet te missen.

Check de Releasekalender Afbeeldingen van H/T US 11
E3_7FsTUUAA3J91
E3_7FtPVIAQi2nB
E3_7FrZVgAURaeW
E3_7I0WVEAIGIM1
E3_7I0-VkAcDJtL
E3_7IzxVoAEfNNv
E3_7QWYVUAE02rW
E3_7QXEVcAI5SQy
E3_7QVmUYAAGw6b
E3_7S4WUYAU-fmY
E3_7S5LVoAAQEnh
E3_7S3vVcAYjnt7
social-status-nike-dunk-low (5)
Previous ArticleNext Article