De Air Jordan 1 High OG ‘Omega Psi Phi’ is een knipoog naar MJ zijn college tijd

Air Jordan 1 High Omega Psi Phi

Wij hebben al eerder Jordan colorways gezien die naar Michael Jordan’s college dagen verwijzen. De aankomende Air Jordan 1 High OG ‘Omega Psi Phi’ is hier één van.

@zSneakerheadz en @Sneakerfiles hebben onlangs een Jordan 1 High gedeeld, die is gekleed in de kleuren van Omega Psi Phi. Dit is de studentenvereniging waar MJ lid van werd toen hij naar de Universiteit van North Carolina ging. Het silhouet zal naar verwachting in de lente van 2022 releasen. Gebaseerd op de mock-up beelden zal de schoen in een wit met paarse en university gouden tinten verschijnen. Tot op heden is de release nog niet bevestigd door Jordan Brand of Nike.

De ‘Omega Psi Phi’ Air Jordan 1 High zal naar verwachting €170,- kosten. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor officiële updates in de komende maanden. Ben jij actief op Twitter? Wij ook! Volg onze Twitter pagina @sneakerjagers voor extra sneaker nieuws.

BEKIJK HIER MEER AANKOMENDE AIR JORDAN 1 HIGHS Afbeeldingen van @zSneakerheadz
Michael Jordan Omega Psi Phi T-Shirt
Air Jordan 1 High Omega Psi Phi
Previous ArticleNext Article