Skip to content
Upcoming

De Foot Locker SALE is live 🚨 Shop tot wel 50% korting

11 juni 2021 10:00
De Foot Locker SALE is live 🚨 Shop tot wel 50% korting

Bij Foot Locker is er weer een grote sale gaande. Verschillende sneakers en kledingitems zijn flink afgeprijsd, met kortingen die tot wel 50% lopen. Als je nog een paar zomer items nodig hebt, kun je nu mooi je slag slaan. Hieronder hebben we een aantal van onze favorieten geselecteerd voor mannen, vrouwen en kids. Bekijk onze selectie van de Foot Locker Sale snel hieronder.

Foot Locker Sale Heren

Nike Air VaporMax Evo

Nike Air VaporMax EVO

De Air VaporMax EVO is een van Nike’s nieuwste modellen. Het paar heeft een bijzondere zool, die ervoor zorgt dat je volledig op lucht loopt. Daarnaast heeft het model een opvallende upper die bestaat uit verschillende lagen.

Nike Air VaporMax Evo

CT2868-002 · Prijs vanaf €175,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 is een klassiek model die nog steeds erg populair is. Daarnaast is het een comfortabel model, waarmee je goede wandelingen kunt maken in de zomer. Deze lichte colorway, met kleurrijke details shop je nu in de sale.

Nike Air Max 90 'Chlorine Blue'

CV8839-100 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders

adidas set heren

Foot Locker Sale
adidas shorts

Deze adidas trui en shorts hebben een opvallende rode kleur. Je kunt de items los van elkaar dragen, of juist bij elkaar. De bekende adidas strepen zijn toegevoegd op de mouwen van de trui en op de zijkanten van de short.

Foot Locker Sale Dames

Converse Chuck Taylor All Star Platfrom High

Foot Locker Sale converse
Converse All Star

Zocht je nog een paar Converse sneakers, maar wil je geen saai design? Dan heeft deze Chuck Taylor een leuke variatie voor je. De buitenkant van de sneaker is klassiek zwart gebleven, maar de binnenkant heeft een speelse zebra-print. Daarnaast zijn er plastic neonkleurige details aangebracht.

Converse Chuck Taylor All Star Platform High

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Zoom Air Fire

CW3876-100

Deze sportieve Nike Zoom Air Fire heeft details in felle kleuren. Door de rustige witte basis kun je de sneaker met elke outfit combineren. Daarnaast bestaat de upper grotendeels uit mesh, waardoor het een lekker luchtig model is.

Nike Zoom Air Fire

CW3876-100 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

adidas set dames

Foot Locker Sale
adidas shirt women
Foot Locker Sale

Ook zijn er adidas setjes voor vrouwen te vinden in de sale, waaronder deze pastelkleurige combi. De trui, shirt en short bevatten verschillende pasteltinten die vloeiend in elkaar overlopen. Verder zijn er kleine adidas logo’s te vinden op de items.

Foot Locker Sale Kids

adidas jurk + adidas superstar

adidas dress girl
Foot Locker Sale

Voor kinderen zijn er ook vele items te vinden. Met een zwart adidas jurkje zit je altijd goed, net zoals deze klassieke adidas Superstars. De sneakers hebben een leuke variatie gekregen. Zo zijn de letters ‘adidas’ meerdere keren boven de rand van de zool aangebracht.

adidas Superstar

FX5871 · Prijs vanaf €46,-

Naar alle aanbieders

Nike tracksuit + Nike Tuned 1

nike baby set
Foot Locker Sale kids
Images by Foot Locker

Ook voor baby’s zijn er meerdere items beschikbaar, waaronder deze stoere Nike set. Om de outfit helemaal af te maken, kun de kleding combineren met dit Nike Tuned 1 model.

Nike Tuned 1

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Foot Locker Sale

De volledige Foot Locker Sale kun je NU shoppen via FootLocker.nl. Houd onze blog goed in de gaten, om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Vergeet daarnaast niet om de Sneakerjagers App te downloaden en zet ook je berichtmeldingen aan, want zo krijg je altijd een melding wanneer een sneaker dropt!