Skip to content
Upcoming

40% extra korting bij About You dit weekend 💸

11 juni 2021 11:00
40% extra korting bij About You dit weekend 💸

Had jij toevallig nog kleding en sneakers nodig die passen bij deze warmte? Dan is dit je kans! Vanaf vrijdag 11 juni om 11:00 krijg je 40% extra korting in de app van About You. De sale gaat door tot zondag 13 juni om 23:59 en is alleen geldig in de app.

About You heeft voor iedereen wat wils. Ze verkopen naast kleding en sneakers ook sportkleding, accessoires en ze hebben zelfs designer merken. Vul je mandje en sla je slag!

Wij van Sneakerjagers hebben alvast onze favoriete sale producten op een rijtje gezet om de keuze voor jou wat makkelijker te maken. Scroll naar beneden om dit lijstje te bekijken! Zit er toch niks voor jou tussen? Klik dan hier voor alle sale producten bij About You.

Kleding

Heren

About You verkoopt verschillende merken waaronder adidas, Nike en Carhartt WIP. In onze favorieten hebben wij deze merken ook meegenomen. Bekijk onze favorieten hieronder! Zit er niks voor je tussen? Klik dan hier voor de heren kledingitems in de sale bij About You! Als je op de afbeelding klikt, kan je het kledingstuk gelijk kopen.

adidas humanrace shirt
nike 'athlete' shirt korting about you
carhartt wip broek korting about you
nike sportshorts korting about you

Dames

Uiteraard hebben we ook een selectie gemaakt met kleding voor dames. Heb je liever een matchende adidas set of liever een Carhartt WIP t-shirt? About You heeft het allemaal. Mocht er niks voor je tussen zitten kan je hier klikken voor alle dames kleding in de sale. Vergeet niet dat je in de app 40% extra korting krijgt op de sale prijs. Klik op het item om op de productpagina te komen!

adidas polo in off white
carhartt wip shirt robie korting about you
adidas originals rok
nike sportswear jurk korting

Sneakers

Wij kunnen de sneakers natuurlijk niet langs onze neus af laten gaan. Daarom hebben wij deze selectie gemaakt van de beste deals van de uitverkoop. About You verkoopt alle sneaker merken die je maar kan bedenken. Van New Balance tot Nike en van adidas tot Puma. Voor elk merk kan je bij About You terecht! Mocht je deze sneakers toch niet leuk vinden, kan je hier klikken voor alle sneakers voor dames en hier voor alle sneakers voor heren in de sale. Download de About You app voor 40% extra korting op je aankoop. Als je deze sneakers tof vindt, kan je er op klikken en gelijk in je winkelmandje doen!

adidas Superstar blauw/rood/wit korting about you
Nike Air Max 95 zwart/donkergrijs
New Balance 'ML574 D' korting about you
Nike blazer '77 suède

Accessoires

In de sale van About You zitten ook veel accessoires. Van tassen tot petjes en van zonnebrillen tot mutsen. Alles wat je nodig hebt is te vinden in deze uitverkoop. Wil je toch iets anders dan dat wij in onze favorieten hebben? Klik dan hier voor alle dames-accessoires en hier voor alle heren-accessoires in de sale! Als je die Nike tas of Carhartt cap wil, dan kan je er op klikken om deze direct te kopen.

Carhartt cap 'hartt of soul' korting about you
Nike sporttas 'One club'
Nike sporttas 'One Luxe'
Carhartt bucket hat korting about you

Vergeet niet: de 40% extra korting geldt alleen in de app vanaf vrijdag 11 juni om 11:00 uur tot zondag 13 juni om 23:59 uur!

Wil jij geen leuke sale of coole sneaker release meer missen? Volg ons dan op Instagram en op Facebook. Houd onze blogs ook goed in de gaten! Zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste sneaker nieuwtjes.