Skip to content
Sustainability

De nieuwe Nike ACG collectie is nu verkrijgbaar

10 juni 2021 10:00
De nieuwe Nike ACG collectie is nu verkrijgbaar

Nike ACG‘s nieuwste collectie is net gelanceerd op de website van Nike. In de collectie zitten een aantal perfecte producten voor de zomer. Zoals we gewend zijn van ACG, zijn de producten geschikt voor elke conditie. Daarnaast zijn de items ook nog eens gemaakt van duurzame materialen. Met de outdoor vibe kun je de kleding dragen als je op pad gaat in de stad, of juist de natuur in trekt om te hiken. Bekijk onze musthave producten van de nieuwste Nike ACG collectie snel hieronder.

Nike ACG Mannen

Nike ACG ‘Wyland’

Nike ACG
Nike ACG shirt

Op de shirts en truien van mannen, heeft Nike ACG bijzondere prints toegevoegd. Op de items zijn grafische prints van walvissen en dolfijnen te zien. Ook staat er de tekst ‘All Condition Gear’ als verwijzing naar het merk.

Cargoshorts

cargoshorts men

Deze comfortabele cargoshorts voor heren is zowel stretchy als stevig. De broek bevat een elastieken rand, die versteld kan worden door het riempje aan de voorkant. Daarnaast zijn er 75% gerecycled polyester en gerecyclede nylonvezels gebruikt als materiaal. Tenslotte zijn er veel zakken toegevoegd, zodat je genoeg ruimte hebt om al je spullen op te bergen.

Nike ACG Vrouwen

Nike ACG Trial rok

Nike ACG skirt
outdoor skirt

Heb jij moeite met het vinden van een comfortabele rok? Dan is deze Nike ACG Trial rok misschien wel perfect voor je. De rok is namelijk speciaal ontworpen voor wandelingen in warm weer. Het materiaal voelt elastisch en zacht aan waardoor de rok lekker meebeweegt. Daarnaast is de rok ook nog eens waterafstotend zodat je droog blijft bij onverwachte regen. Verder is de Trial rok gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester.

Dri-FIT ADV ‘Crater Lookout’

Nike ACG biker short

Ben je toch meer fan van een korte broek tijdens het wandelen? De Nike ACG Dri-FIT ADV ‘Crater Lookout’ shorts is dan een goede keuze, want hij voelt erg licht aan. Ook zijn deze shorts gemaakt om snel te drogen, zodat het geen probleem is als je door water loopt of in een regenbui terecht komt.

ACG sneakers en accessoires

ACG Mountain Fly Low | DC9660-001 & DJ4030-001

DC9660-001
ACG Mountain Fly Low

Zoals je misschien al wel aan het model kunt zien, is de ACG Mountain Fly Low ontworpen voor outdoor gebruik. Het lichte bovenwerk van het design is bedekt met een webbing patroon van de veters zorgt voor een aansluitende pasvorm. Daarnaast zijn de veters ook nog eens reflecterend. Tenslotte zorgen de grove groeven van de buitenzool voor extra grip tijdens het wandelen of tijdens het beklimmen van rotsen.

‘Karst’ tassen

utility bag men
nike acg back pack
Images by Nike

Een goede, stevige tas is essentieel als je er op uit gaat. Deze kleine schoudertas en grotere rugzak hebben een zwarte basis met opvallende gele details. De banden van de tassen zijn verstelbaar en ze bevatten voldoende opbergruimte. Daarnaast zijn er stoere details te zien, zoals het materiaal met lusjes waar je extra spullen aan kunt haken.

De volledige Nike ACG collectie is NU verkrijgbaar via Nike.nl. Houd onze blog goed in de gaten, om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Download ook de Sneakerjagers App en zet je berichtmeldingen aan. Zo krijg je altijd een melding wanneer een sneaker dropt!