Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High komt eraan!

Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High

Er is weer een nieuwe Nike SB Dunk High aangekondigd! Namelijk de Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High. Deze zal waarschijnlijk uitkomen op zaterdag 19 juni. Een mooi moment om het verhaal en de details achter deze bijzondere Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High te bekijken!

Ishod Wair is een Pro Skater die al eerder met Nike SB verschillende dunks uitbracht. Maar naast skaten heeft Ishod nog een grote voorliefde voor een andere transportmethode op vier wielen, namelijk auto’s. Daarom heeft Nike SB Ishod samengebracht met mede autoliefhebber en modeontwerper Magnus Walker.

De visuals op de sneakers refereren naar een speciale 1971 Porsche 911 T 277 uit de film outlaw. Daarnaast is het bovenwerk zo gemaakt dat het, wanneer je hem veel draagt, wegvaagt en er een nieuwe laag tevoorschijn komt. Deze laag zal goud gekleurd zijn en is weer geïnspireerd op het originele model van de auto. Tenslotte zit de sneaker vol met toffe details. Check hieronder de foto’s en bekijk de release pagina via de knop! Houd onze nieuwspaginareleasekalender en app goed in de gaten!

Magnus Walker X Ishod Wair X Nike SB Dunk High

zaterdag 3 juli 2021

Naar alle aanbieders
Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High
Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High
Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High
ishod-wair-magnus-walker-nike-sb-dunk-high-11
Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High
ishod-wair-magnus-walker-nike-sb-dunk-high-9
Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High
ishod-wair-magnus-walker-nike-sb-dunk-high-7
ishod-wair-magnus-walker-nike-sb-dunk-high-6
Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High
ishod-wair-magnus-walker-nike-sb-dunk-high-4
Ishod Wair x Magnus Walker x Nike SB Dunk High
ishod-wair-magnus-walker-nike-sb-dunk-high-2
ishod-wair-magnus-walker-nike-sb-dunk-high-1
Previous ArticleNext Article