Er komt een Nike Dunk High ‘University Blue’ aan

UNC

Je leest het goed, er komt een Nike Dunk High ‘University Blue’ aan! Na de succesvolle release van de Nike Dunk Low ‘University Blue’ van afgelopen week verwachten we dit jaar nog een hoge variant.

Dit jaar zijn er al veel ‘University Blue’ colorways voorbij gekomen. Ze waren allemaal grote successen, zoals de Air Jordan 1 Retro High ‘University Blue’ en de Air Jordan 4 Retro ‘University Blue’. Deze kleurencombinatie is al een langere tijd bekend bij Nike. Toen Michael Jordan zijn basketbal carrière begon, studeerde hij op de Universiteit van North Carolina. De kleuren van deze universiteit zijn de lichtblauwe kleuren die we op de sneakers zien. De nieuwe blauwe Nike Dunk High is helemaal van leer. Alle overlays, de Swoosh en de buitenzool zijn in de ‘University Blue’ kleur. De toebox, het middenvlak, de hiel en de middenzool zijn in het wit. De tong is ook in het wit met een blauwe Nike tab.

De Nike Dunk High ‘University Blue’ zal dit jaar nog gaan releasen. Wil jij de exacte datum weten? Houd de releasekalender dan goed in de gaten en volg ons op Instagram!

bekijk de releasekalender hier! Afbeeldingen van brandon1an
Nike Dunk High 'University Blue'
Nike Dunk High 'University Blue'
Nike Dunk High 'University Blue'
Nike Dunk High 'University Blue'
Previous ArticleNext Article