De Fragment x Sacai x Nike LDWaffle verschijnt binnenkort in het grijs

Fragment x Sacai x Nike LDWaffle

De nieuwste Fragment x Sacai x Nike LDWaffle colorway released in een grijs/witte uitvoering.

In tegenstelling tot het donkere ‘Obsidian’ paar van vorig jaar, is het nieuwe silhouet veel lichter van kleur. Het grijze bovenwerk bestaat uit mesh en suède overlays. Daarnaast heeft de sneaker witte dubbele Swooshes aan de zijkanten. Op de dubbele tong staat zowel Nike Sportswear branding als Fragment’s bliksemschicht logo. De witte tussenzool en zwarte wafel buitenzool, maken de look compleet.

Je kunt de Fragment x Sacai x Nike LDWaffle tijdens de zomer van 2021 verwachten. Aan de kicks hangt een prijskaartje van €180,-. Zodra we meer informatie hebben, zullen wij jullie updaten via onze nieuwspagina. Scroll door voor gedetailleerde foto’s en klik op de onderstaande knop voor nog meer Nike x Sacai sneakers.

BEKIJK HIER

Sacai X Fragment X Nike LDWaffle 'Grey'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van @Sneakerjamz_new
Fragment x Sacai Nike LDWaffle
Fragment x Sacai x Nike LDWaffle
Fragment x Sacai x Nike LDWaffle
Fragment x Sacai x Nike LDWaffle
Fragment x Sacai x Nike LDWaffle
Fragment x Sacai Nike LDWaffle
Previous ArticleNext Article