De eerste beelden van de Nike Dunk High ‘Red Camo’

Nike Dunk High Red Camo

Dat 2021 het jaar van de Nike Dunk Low is, is inmiddels algemeen bekend. Toch wordt het ook het jaar van de Nike Dunk High. Met de release van de Nike Dunk High ‘Game Royal’ in zicht wordt er al gespeculeerd over nieuwe colorways, waaronder de Nike Dunk High ‘Red Camo’. De eerste beelden van deze ‘Red Camo’ zijn gelekt. De sneaker heeft een grijze leren basis met een gecamoufleerde overlay in rood en zwart. Ze komen met zowel rode als grijze veters, zodat je kunt afwisselen.

De releasedatum is nog niet bekend, maar wij verwachten dat we deze Dunk High dit jaar nog kunnen verwachten. Houd de releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates van jouw favoriete sneakers!

Nike Dunk High 'Game Royal'

DD1399-102 · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders
bekijk de releasekalender hier! Afbeeldingen van Sneaker Bar Detroit
Nike-Dunk-High-Red-Camo-Release-Date
Previous ArticleNext Article