Check hier de nieuwe beelden van de Travis Scott x Nike Air Max 1

Nike en Travis Scott zitten niet stil! Na het succes van de Travis Scott x Air Jordan 6 SP ‘British Kaki’ zijn er nieuwe Cactus Jack sneakers onderweg. Afgelopen april wist PY_RATES™️ ons al te vertellen dat er een nieuwe Air Max 1 ‘Cactus Jack’ aankomt. Onlangs kwamen de eerste beelden van deze sneaker boven water. Op deze Air Max 1 zit de bekende omgekeerde Nike Swoosh, maar dit keer ingevuld met slangenleer materiaal. De sneaker heeft een basis van mesh met suède overlays. Op de hak van deze sneaker zit een ‘Cactus Jack’ vlag, wat linkt aan de Amerikaanse rapper.

De verwachting is dat de Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Cactus Jack’ dit najaar dropt bij Nike voor €160,-. Bekijk hieronder de eerste beelden van de nieuwe Travis Scott sneaker en houd Sneakerjagers goed in de gaten voor de laatste updates!

bekijk de releasekalender! Afbeeldingen van zSneakerHeadz
Travis Scott Nike Air Max 1
Travis Scott Nike Air Max 1 Inside
Travis Scott Air Max 1 Backside
Previous ArticleNext Article