First Look: Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers”

De Nike Air Force 1/1 komt in een nieuwe uitvoering met een Anime thema en geeft Nike een eerbetoon aan de otaku cultuur. De verschillende panelen op de Air Force 1 hebben daarom graphics van anime, comic books en manga. Daarnaast zijn deze panelen ook nog eens removable en kan je ze er dus afhalen en vervangen met andere panelen.

De release datum van deze Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers” is helaas nog niet bekend. Houd daarom onze nieuwspaginareleasekalender en app goed in de gaten! Check hieronder alle details van het model!

Afbeeldingen van @wavegod_thelegend
Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers”
Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers”
Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers”
Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers”
Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers”
Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers”
Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers”
Nike Air Force 1/1 “Nike and the Mighty Swooshers”
Previous ArticleNext Article