Check hier de nieuwe beelden van de Pharrell x Adidas Humanrace Sichona sneaker

Pharrell x Adidas Humanrace Sichona

Pharrell onthulde onlangs nieuwe beelden van zijn aankomende Pharrell x Adidas Humanrace Sichona. De iconische producer, muzikant en stijlicoon gaf ons eerder deze maand al een sneak peek, maar de groene colorway blijkt toch niet te worden vrijgegeven aan het publiek. Het is namelijk een Friends & Family exclusieve colorway. Lil Uzi Vert heeft zijn paar al binnen. Check het op de onderstaande foto!

Het bovenwerk heeft gebreide patronen bij de teen, hiel en middenvoet, terwijl ‘Humanrace’ vlak voor de veter ogen staat afgebeeld. Daarnaast staat er op de tong een adidas Performance logo. Het nieuwe adidas Humanrace Sichona-silhouet komt deze zomer op de markt, dus blijf op de hoogte via onze nieuwspagina, releasekalender.

GA NAAR ADIDAS SNEAKERS Afbeeldingen van adidas
Pharrell x Adidas Humanrace Sichona
Pharrell x Adidas Humanrace Sichona
Pharrell x Adidas Humanrace Sichona
Previous ArticleNext Article