Kith onthult Vans Vault Slip-on collectie 🏝

Kith bestaat dit jaar tien jaar en dat viert de uit New York afkomstige retailer met een aantal grootse samenwerkingen. Zo ook een samenwerking met Vans, ditmaal op het Vans Vault Slip-on silhouet in wel tien verschillende variaties.

Vans Vault en het merk van oprichter Ronnie Fieg bundelen wederom hun krachten in 2021. Kenmerkende Kith prints komen tot leven op het canvas bovenwerk van de klassieke Slip-on. De zool blijft ongewijzigd, de gevulkaniseerde zool met hoge zooltape en een gripvast wafelrubber, maken de kicks klaar voor het skatepark en de straat.

Elk paar is voorzien van een ander patroon uit het Kith-archief. We zien groene en blauwe paisley-prints, die afkomstig zijn uit de Kith Spring 2021 collectie. Ook een blauw verenpatroon uit de Kith Summer 2020 collectie. Daarnaast ook nog een bloemenpatroon uit de Kith Winter collectie van 2019. Bekijk hieronder alle tien kleurstellingen uit de Kith x Vans Vault Slip-on 10th Anniversary collectie. Deze collectie dropt binnenkort via Kith winkels en Kith online.

Houd onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten voor nieuwe updates omtrent deze en andere sneaker releases.


kith-vans-vault-slip-on-10th-anniversary-1
kith-vans-vault-slip-on-10th-anniversary-2
kith-vans-vault-slip-on-10th-anniversary-3
kith-vans-vault-slip-on-10th-anniversary-4
kith-vans-vault-slip-on-10th-anniversary-5
kith-vans-vault-slip-on-10th-anniversary-6
kith-vans-vault-slip-on-10th-anniversary-7
kith-vans-vault-slip-on-10th-anniversary-8
kith-vans-vault-slip-on-10th-anniversary-10
kith-vans-vault-slip-on-10th-anniversary-19
Previous ArticleNext Article