De iconische Air Force 1 krijgt twee nieuwe colorways geïnspireerd op de Turtle & Crane

Er zijn twee nieuwe colorways van de Nike Air Force 1 op komst. De Nike Air Force 1 Turtle en Crane. Beide sneakers hebben als thema dieren die vaak voorkomen in oude fabels: de schildpad en de kraanvogel.

De Turtle Air Force 1 heeft een bovenwerk van getint leer in Medium Olive met kaki suède zolen en hiel panelen. De Crane colorway heeft een vergelijkbare constructie, maar is grotendeels gekleed in het wit met contrasterende, zwarte eyelets, tong en buitenzool. Beide kicks hebben de dieren geborduurd op de zijkant van de hiel.

De Turtle en Crane AF1 releasen binnenkort voor €110,- via Nike en geselecteerde retailers. Houd onze releasekalender in de gaten om de silhouetten niet te missen.

BEKIJK ZE HIER

Nike Air Force 1 ’07 LX 'Turtle'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 ’07 LX 'Crane'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van Nike
Nike Air Force 1 Turtle
Nike Air Force 1 Crane
Previous ArticleNext Article