De details op deze Nike SB Dunk High zijn enorm accuraat

Nike SB dunk high Magnus Walker

In samenwerking met ‘Urban Outlaw’ modeontwerper en autoverzamelaar Magnus Walker, gaat Nike een Nike SB Dunk High uitbrengen. Deze sneaker wordt toegewijd aan één van Magnus Walkers meest kostbare auto’s van zijn Porsche collectie: De Porsche 911 T ”277” (bekijk de foto hieronder).

Als je naar de schoen kijkt, zie je echt goed de details hoe erg je deze sneaker kan vergelijken met de auto.
De toe van deze Nike SB Dunk High heeft een rode kleur die ook goed zichtbaar is op de auto. Over de plaatsing van kleuren is ook goed nagedacht. Een voorbeeld hiervan is de voorkant van de zool onder de toebox: De lichtblauwe kleur is ook te zien aan de voorkant van de Porsches’ bumper. Als laatst kan je ook het nummer ”277” natuurlijk niet missen.

Er is nog niet een datum bekend voor deze release.

Bekijk hier alle Nike SB Dunk sneakers! Afbeeldingen van HypeBeast
Nike SB dunk high Magnus Walker
Porsche 911 T 277
Previous ArticleNext Article