Skip to content
Upcoming

Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ 🍋 Where to cop ❓

14 mei 2021 11:30
Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ 🍋 Where to cop ❓

Begin 2021 werden de eerste beelden van Nike’s nieuwste Dunk colorway gelekt. De Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ trekt de aandacht, door het vrolijke en gedetailleerde design. We zijn het bekende colorblock ontwerp van de Dunk inmiddels gewend, maar de citroen sneaker varieert met texturen en details. Bekijk de Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ voor WMNS hieronder.

Nike Dunk Low 'Lemon

Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’

Het design van de Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ is geïnspireerd op de citroen. De gele kleur van de citroenschil, is verwerkt op het Nike logo op de tong en de swooshes. Verder hebben de Nike logo’s op de hak, de veters en het label aan de binnenkant een wat lichtere gele kleur gekregen.

Het logo van de hak glanst mooi in het licht door het lakleren materiaal. De basis van de schoen is van wit leer gemaakt, wat de schoen een frisse uitstraling geeft. Voor de overlays is er gekozen voor een warme beige kleur. Tenslotte is de tussenzool wit gemaakt en de onderkant bestaat uit een semi-transparante gum rubberen buitenzool.

Nike Dunk Low 'Lemon
Nike Dunk Low 'Lemon Drop'

Details | DJ6902-700

Nike is voor het design van de nieuwe Dunk een stapje verder gegaan dan de meeste designs. Zo zijn er veel verschillende materialen gebruikt op de sneaker. Ten eerste bestaan de middenpanelen en de toebox uit getrommeld en geperforeerd leer. De gele Nike Swoosh heeft niet alleen de kleur van de citroenschil gekregen, maar heeft ook dezelfde geribbelde textuur. Verder zie je bij de tong witte stiksels zitten, wat een speels effect geeft. Tenslotte is het geborduurde citroen motief op de zijkant van de hak niet te missen.

DJ6902-700
scarf 90's

Exclusieve scarf by Asphaltgold

De Duitse winkel Asphaltgold heeft een speciale actie wanneer je de sneakers koopt. Bij elke bestelling krijg je namelijk een exclusieve scarf. Deze scarf is geïnspireerd op het ‘Lemon Drop’ design en heeft een retro uitstraling. Op de gele sjaal zijn citroenen te zien met gouden kettingen. Een leuk detail is dat aan deze ketting ook het Asphaltgold logo is bevestigd.

Dunk Low ‘Lemon Drop’: Where to cop?

Als je een paar wil bemachtigen, kun je meedoen aan een raffle zoals die van Asphaltgold. Andere retailers verkopen de Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’ op de releasedatum zelf. Hieronder vind je een overzicht van alle verkooppunten:

nike logo
one block down
urbanstar
luisaviaroma
Nike Dunk Low 'Lemon
Nike Dunk Low 'Lemon
footshop
afew
sneakers and stuff
Nike Dunk Low 'Lemon
asphaltgold

Wat vind jij van deze frisse Nike Dunk Low ‘Lemon Drop’? De sneaker zal verkrijgbaar zijn op donderdag 20 mei 2021 om 9:00 uur vanaf €119. Houd onze Releasekalender in de gaten, sommige raffles openen namelijk binnenkort al! Vergeet ook niet de Sneakerjagers App te downloaden, zo mis je nooit een nieuwe sneaker release, shock drop of restock.

Nike WMNS Dunk Low 'Lemon Drop'

DJ6902-700 · Prijs vanaf €178,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low 'Lemon
Images by Asphaltgold