CLOT x Sacai x Nike wordt later dit jaar verwacht

De samenwerking tussen Sacai en Nike is al een tijdje bezig en ook hebben we al meerdere samenwerkingen gezien van CLOT en Nike, maar nu komen de drie samen op de CLOT x Sacai x Nike LD waffle. De sneaker bestaat uit verschillende lagen en materialen. We zien oranje en donker rode overlays op een beige basis van suède. Ook zien we verschillende delen op de sneaker, die doorschijnend zijn. Dit zagen we al eerder in de Sacai LD waffle, maar ook in de Air Max 1 x CLOT. Alles komt nu bij elkaar in deze nieuwe samenwerking! Foto’s van de CLOT x Sacai x Nike LD Waffle zijn hieronder te bekijken! We houden je op de hoogte van de release datum.

Bekijk op Instagram

CLOT x Sacai x Nike LDWaffle

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van repgod888
IMG_3442
IMG_3443
IMG_3438
IMG_3439
IMG_3441
IMG_3440
Previous ArticleNext Article