Nike SB Dunk ‘What the Prod’ heeft een releasedatum

De Nike SB Dunk Low ‘What the Prod’ in samenwerking met Paul Rodriquez wordt verwacht op zaterdag 22 mei 2021. De sneaker zal verkrijgbaar zijn bij diverse geselecteerde skatestores. Of deze sneaker ook via Nike dropt, is helaas nog niet duidelijk.

De Paul Rodriquez x Nike SB Dunk Low ‘What the Prod’ heeft een druk bovenwerk. Verschillende patronen, kleuren en materialen wisselen elkaar af. Zo zien we het cement print, canvas en leer. Daarnaast is de SB Dunk ook nog eens een mis-matched paartje, wat inhoud dat beide sneakers (links en rechts) verschillend zijn! Houd de releasekalender in de gaten, voor alle release informatie.

bekijk hier

Paul Rodriguez X Nike SB Dunk Low 'What The P-Rod'

CZ2239-600 · Prijs vanaf €544,-

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van @nikesbornothing
IMG_3399
Nike-SB-Dunk-Low-What-The-P-Rod-CZ2239-600-Release-Date-On-Feet-6
Nike-SB-Dunk-Low-What-The-P-Rod-CZ2239-600-Release-Date-On-Feet-9-700x564
Previous ArticleNext Article