Pop Trading Company’s NOS collectie komt dit weekend uit

Pop Trading Company NOS COLLECTION

Pop Trading Company released hun NOS Collectie. NOS staat voor Never On Sale, wat eigenlijk betekent dat deze items niet seizoensgebonden zijn en dus ook niet na een paar maanden verdwijnen. De Pop NOS collectie is hier om te blijven.

De kledingcollectie bestaat uit premium Pop logo stijlen zoals T-shirts, longsleeve tees, een hoodie, crewneck en zelfs kinder tees in zowel zwart als wit. Daarnaast releasen zij als onderdeel van deze collectie ook twee versies van de zeer populaire DRS Denim broeken. Pop Trading Company’s NOS collectie komt uit op zaterdag 7 mei 2021. De kleding zal verkrijgbaar zijn in Pop’s store in Amsterdam en bij geselecteerde retailers.

Check de collectie hier Afbeeldingen van Pop Trading Company
Sneakerjagers
POP NOS collection
Sneakerjagers
Previous ArticleNext Article