Er zijn nieuwe foto’s van de adidas Yeezy Boost 350 V2 Mono Black opgedoken

Mono black yeezy boost 350 v2

Kanye West en adidas Originals breiden hun Mono Pack uit. Dit pack bestond al uit de Yeezy Boost 350 V2 Mono Ice, Mono Mist, en Mono Clay. Nu is de adidas Yeezy Boost 350 V2 Mono Black toegevoegd aan het Mono Pack en wij hebben hier nieuwe beelden voor jullie.

Het zwarte bovenwerk van het Yeezy silhouet lijkt dikker te zijn dan de eerdere versies. Verder zijn de traditionele strepen aan de zijkant, treklipjes aan de achterkant en de Boost tussenzool hetzelfde gebleven. Je kunt de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Mono Black’ later in 2021 verwachten bij adidas en geselecteerde retailers. De verkoopprijs van de sneaker is €220,-. Houd onze releasekalender in de gaten om ze niet te missen!

Bekijk hier

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Black'

Verwacht in 2021

Naar alle aanbieders
Afbeeldingen van yankeekicks
adidas yeezy boost 350 v2 mono black
adidas yeezy boost 350 v2 mono black
adidas yeezy boost 350 v2 mono black
adidas yeezy boost 350 v2 mono black
Previous ArticleNext Article